Tatbikat onuncu gününde

TSK tarafından yürütülen, üçüncü safhasına Irak Silahlı Kuvvetlerine bağlı birliklerin de katılımıyla dün başlanan tatbikat devam ediyor. Alana zırhlı araçlarla sevk edilen Türk ve Iraklı askerler taarruz tatbikatı yaptı.

Haberler 28.09.2017 - 09:09 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Türk Silahl Kuvvetlerince (TSK), rnakn Silopi ilçesindeki Habur Snr Kaps yaknlarnda 18 Eylülde balatlan tatbikat Irakl askerlerin katlmyla müterek devam ediyor.

Irak snrndaki Habur Snr Kapsna yaklak 3 kilometre uzaklkta bulunan tr parknn karsndaki alanda yürütülen tatbikat, onuncu gününe girdi.

TATBKAT 10ÜNCÜ GÜNÜNDE

Üçüncü safhasna Irak Silahl Kuvvetlerine bal birliklerin de katlmyla dün balanan tatbikatta, alana zrhl araçlarla sevk edilen Türk ve Irakl askerler belirlenen hedefe taarruz tatbikat yapt.

Genelkurmay Bakanlndan yaplan bilgilendirmede, Türk Silahl Kuvvetleri tarafndan 18 Eylülden itibaren Silopi/Habur bölgesinde icra edilen tatbikatn üçüncü safhasna dün baland ve tatbikatn bu safhasnn, bölgeye intikal eden Irak Silahl Kuvvetlerine bal birlik ve unsurlarn da katlmyla birleik olarak icra edilecei bildirilmiti.

Ana Sayfaya Git