TBB Başkanı Feyzioğlu: Ankara Barosu'nun açıklamasını tasvip etmemiz mümkün değil

Türkiye Barolar Birliği (TBB) Başkanı Metin Feyzioğlu, Ankara Barosu'nun Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş'a yönelik açıklamasına ilişkin, "Ankara Barosu tarafından yapılan bu sorumsuz açıklamayı tasvip etmemiz mümkün değildir" dedi.

Haberler 29.04.2020 - 00:41 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Türkiye Barolar Birlii (TBB) Bakan Metin Feyziolu, Ankara Barosunun Diyanet leri Bakan Ali Erbaa yönelik açklamasna ilikin, Ankara Barosu tarafndan yaplan bu sorumsuz açklamay tasvip etmemiz mümkün deildir dedi.

TBB Bakan Feyziolu, yapt yazl açklamada, Ankara Barosunun 100 yllk Cumhuriyetin koca çnar olduunu bildirdi. Yöneticilerinin bu nedenle sorumluluklarnn büyük olduunu, her atlacak admn, her yazlacak kelimenin bu sorumluluun izlerini tamas gerektiini belirten Feyziolu, unlar kaydetti:

FEYZOLU TEPK GÖSTERD

Ankara Barosu tarafndan yaplan bu sorumsuz açklamay tasvip etmemiz mümkün deildir. Öte yandan bir dier üzüntümüz, Ankara Barosu Bakan ve yönetiminin Türkiyenin gerçek gündemini deitirmi olmasdr. Covid-19 salgn sebebiyle ülkemiz ve adliyelerin fiilen kapal olmas dolaysyla meslektalarmz, salk kayglar yannda büyük bir ekonomik skntyla mücadele etmektedir. Bu süreçte avukatlarn meslek örgütlerine düen sorumluluk, zor zamanlar yaayan meslektalarmza el birliiyle sahip çkmaktr. Onlar hem salk hem ekonomik anlamda koruyacak tedbirleri almak ve bunun takipçisi olmaktr.

Ana Sayfaya Git