TBMM'de, 24 yıldır siyasetçileri tıraş ediyor

TÜRKİYE Büyük Millet Meclisi'nin (TBMM) 8 berberinden en tecrübelisi Ekrem Çalışçı (50), 24 yıldır milletvekillerinden bakanlara, liderlerden Meclis başkanlarına siyasetçilerin saç ve sakal tıraşını yapıyor. Siyasilerle çalışmanın kendisine deneyim kazandırdığını söyleyen Ekrem Çalışçı, pek çok tecrübeli eski siyasetçinin hala Meclise gelerek, kendisine tıraş olduğunu söyledi.

Haberler 17.04.2019 - 10:45 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Ekrem çalç, 1996 ylnda TBMMde berber olarak ie balad. çalç, ilk olarak dönemin TBMM Bakan Mustafa Kalemliyi tra etti. 24 yldr TBMMdeki berber salonunda çalan Ekrem çalç, geçen zamanda milletvekillerinden bakanlara, liderlerden Meclis bakanlarna pek çok siyasetçinin saç ve sakaln tra etti.

DEVLET BEY TIRA EDERKEN çOK HEYECANLANDIM

Ekrem çalç, 24 yldr kendisine devaml gelen eski vekil ve bakanlar olduunu, siyasilerle çalmann kendisine pek çok deneyim kazandrdn söyledi. çalç, Giri tarihim 1996. lk baladmda Meclis Bakan Sayn Mustafa Kalemli idi. lk tra Kalemliye yaptm. Kendisi hala seneler geçmesine ramen, tra için bana geliyor. Eski bakanlarmz var bana tra için gelen, Bülent Arnç, Mehmet Ali ahin. Bülent Beyi 23 yldr tra ediyorum. Sayn Devlet Bahçeliyi tra etmek bana nasip oldu. Temel Karamollaolu geliyor. Kendisini tra ederken çok büyük keyif aldm. Devlet Bey ilk traa gelirken, çok heyecanlandm, kendisi mükemmel bir insan. Heyecanlandm anlaynca beni motive etti dedi.

AMACIMIZ SADECE TIRA ETMEK DEL

Tra srasnda siyasilerle sohbetler ettiklerini de ifade eden Ekrem çalç, Bizim amacmz milletvekillerini rahatlatabilmek. Öncelikli görevimiz bu. Biz, siyasetçileri dinliyoruz. Genelde siyasilerle spor konuuyoruz, siyaset de konuuyoruz, futbol da konuuyoruz, bir üniversite gibi buras. Dediim gibi amacmz sadece tra etmek deil. Milletvekillerinin stresini almak, rahatlatabilmek çok farkl bir yer buras o anlamda.

STRESL VEKLLE ANLIYORUZ

Tra srasnda istenmeyen kazalarn da olabildiini belirten çalç, Afyon milletvekilimiz vard Ahmet Koca. Tra ederken kendisini kestim. Böyle eylerin olabileceini söyledi, beni rahatlatt. Anlayla karlad. çok stresli milletvekillerini hemen anlyoruz, hemen bir kahve smarlyoruz, konuuyoruz. Genel Kuruldan gelince çok stresli olduklarn anlayabiliyoruz. Konuarak rahatlatyoruz. çok özel anlarm var, ama özel olduu için konuamyoruz dedi.

Ana Sayfaya Git