TBMM'de koronavirüs vaka sayısı 37'ye çıktı

TBMM'de koronavirüs vaka sayısı 5'i milletvekili olmak üzere 37'ye yükseldi. Bunlardan 4'ü milletvekili 20'sinin tedavisinin tamamlandığı belirtildi.

Haberler 18.07.2020 - 01:59 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

TBMMde koronavirüs vaka says 5i milletvekili olmak üzere 37ye yükseldi. Bunlardan 4ü milletvekili 20sinin tedavisinin tamamland belirtildi.

çaramba günü 15 Temmuz darbe giriiminin 4üncü yl dönümü nedeniyle TBMMde düzenlenen Cumhurbakan Recep Tayyip Erdoann da katld anma töreni öncesi Mecliste youn bir test program uyguland. Bu testler sonucunda 2 yeni vaka tespit edildi. Mecliste toplamda u ana kadar yaplan test says 10 bine ularken, tespit edilen yeni vakalarla toplam vaka says 5i milletvekili olmak üzere 37ye yükseldi. Bunlardan 4ü milletvekili 20sinin hastanelerde tedavisinin tamamlanarak taburcu edildii belirtildi. AK Parti Milletvekili Vedat Demiröz ile HDPli Pero Dündar, Nuran mir ve Mensur Ikn tedavilerinin tamamland bildirildi. Koronavirüse yakalanan AK Parti Grup Bakanvekili Emin Akbaolunun ise youn bakmda tedavisinin sürdüü kaydedildi. Tedavi srasnda özellikle nefes alma sorunu nedeniyle youn bakma alnan Akbaolunun salk durumunun iyiye gittii de bildirildi.

Ana Sayfaya Git