Tedavi olmak istiyor!

İş kazasında yanan genç yardım bekliyor

Haberler 23.07.2018 - 11:07 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Bilal Alagöz, 6 yl önce geçirdii i kazas nedeniyle yüzü ve ellerinde meydana gelen deformasyondan kurtulmak için yardm bekliyor

Diyarbakrda 6 yl önce bir müterinin evinde çalrken tüpün alev almas sonucu eli ve yüzü yanan Alagöz, kaza sonras ilk tedavisinin ardndan sevk edildii Ankarada 3 ay youn bakmda kald. Burada 3 yl süren tedavinin ardndan 2 yl da stanbulda tedavi gören Alagöz, bu süreçte 28 defa ameliyat geçirdi. Alagöz Toplumda dlanyorum. Rahat gezemiyorum. Bana yardm edecek iyi insanlarn olduunu da biliyorum. Bana yardm etmelerini istiyorum dedi.

Diyarbakrda yaayan Bilal Alagöz (25), 6 yl önce geçirdii i kazas nedeniyle yüzü ve ellerinde yank sonucu meydana gelen bozulmalardan kurtulmak için yardm bekliyor.

Diyarbakrda 6 yl önce bir müterinin evinde çalrken tüpün alev almas sonucu eli ve yüzü yanan Alagöz, kaza sonras ilk tedavisinin ardndan sevk edildii Ankarada 3 ay youn bakmda kald.

Burada 3 yl süren tedavinin ardndan 2 yl da stanbulda tedavi gören Alagöz, bu süreçte 28 defa ameliyat geçirdi.

Kazann ardndan yüzü ve ellerinde yank sonucu meydana gelen bozulmalardan kurtulmak için yardm bekleyen Alagöz, yaardklarn anlatt.

Alagöz, kazann ardndan çok zor bir yaants olduunu ifade ederek. Ölüm kalm mücadelesi verdim. Ar ameliyatlara girdim. Ar süreçlerden geçtim. Maddi ve manevi olarak çok yprandm. Toplumda dlandm. Eski yaantma dönemedim. Birçok eyden geri kaldm. Ellerinden 15, yüzümden de 13 defa ameliyat oldum. dedi.

Estetik ameliyat olmas gerekiyor

Tedavisini yapan doktorlarn normal yaamna dönebilmesi için 10 ameliyatn daha yaplmas gerektiini aktaran Alagöz, unlar kaydetti:

Doktorumla konutum, 10 ameliyatn hepsi estetie giriyor. Bunlar devlet karlamaz. dedi. u ana kadar yaplan ameliyatlar devlet karlad. Allah raz olsun. El fonksiyonlarm çalmyor. Yüzümde yank izleri var. Bunlar da ameliyatla düzeltilebilir. dedi.

Alagöz, sosyal güvenliin karlamad bu ameliyatlar yaptrabilecek maddi imkan olmadn belirterek, öyle konutu:

Bu süreçte devlet büyüklerimizden yardm istiyorum, bana yardm etsinler. Bu ameliyatlarn sonucu doktorum bana normalleebileceimi, topluma karabileceimi, hayatm devam ettirebileceimi söyledi. Ellerim çalt zaman bütün iimi ben yaparm. Kimseye muhtaç olmam hayatma devam ederim. Yüzüm de düzeltildii zaman hayatma devam ederim, evlenirim. Hayatm düzenimi kurarm. Kimseye muhtaç olmadan mücadeleme devam ederim.

Ana Sayfaya Git