Tedbir çok panik yok

Bağlar İlçe Belediyesi Zabıta ve Sağlık İşleri Müdürlüğü ekipleri, hükümetin açıkladığı korona virüs önlemleri kapsamında ilçede denetimler gerçekleştiriyor.

Haberler 20.03.2020 - 11:30 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Merkez AK Parti Balar Belediyesi, hükümetin ilan ettii yeni tip korona virüs önlemleri kapsamnda denetimlerini sürdürüyor. Zabta Müdürlüü ve Salk leri Müdürlüü ekipleri, hükümetin açklad korona virüs önlemleri kapsamnda bir yandan fiyatlarla ilgili uyarlar yaparken, dier yandan da kapal olmas gereken i yerleri ile ilgili kontroller gerçekletiriyor. Esnafn büyük çounluunun ilan edilen uyar ve kurallara uyduu gözlenirken, toplum saln tehdit edecek ekilde davrananlara ise uyarlar yaplyor.

VATANDALARIMIZ DUYARLI DAVRANIYOR

Balar Belediye Bakan Hüseyin Beyolu, esnafn korona virüs ile ilgili tedbir ve kurallara uygun davranmasnn toplumun sal açsndan sevindirici olduunu kaydetti. Beyolu, Panik yok, tedbir var slogan ile hareket ediyoruz. Ekiplerimiz sahada gerekli çalmalar yapyor. Gerekli tedbirleri almakla birlikte hizmetlerimizi aksatmadan sürdürüyoruz. Vatandalarmzdan gelen tüm ihbar ve talepleri deerlendiriyoruz. Devletimizin belirledii tedbirlere vatandalarmz uyuyor. Bu konuda vatandalarmz çok duyarl davranyor. Bundan ötürü esnaflarmza ve vatandalarmza teekkür ediyoruz dedi.

VATANDALARIMIZ PANK YAPMADAN TEDBRLERE UYMALI

Vatandalardan kurallara uymalarn isteyen Beyolu,Türkiyemiz, virüse kar dünyada tedbir alan ilk ülkelerin banda geliyor. Cumhurbakanmz Recep Tayyip Erdoann komutasndaki devletimiz tüm kurum, kurulu ve unsurlaryla dünya üzerinde örnek saylabilecek bir mücadele ortaya koymaktadr. Biz de belediye olarak aldmz tedbirler ve yaptmz çalmalarla bu sürece katkda bulunmaya gayret ediyoruz. Allahn izniyle devletimiz ve milletimiz bu iin altndan baaryla kalkacak ve bu süreci hep beraber atlatacaz. Alnan önlemlerin baarya ulamas için vatandalarmza büyük i düüyor. Zorunlu olmadkça sokaa çkmayalm, temizlie titizlikle dikkat edelim. Panik yapmadan ama tedbir alarak yaantmza devam edelim. Bu iin bandan beri büyük bir mücadele ortaya koyan ve takdir toplayan Salk Bakanmz Fahrettin Kocann ifadesiyle virüs alacamz tedbirlerden daha güçlü deildir diye konutu.

Ana Sayfaya Git