Tehdit eden HDP'li tutuklandı

Diyarbakır'da kayıp oğulları Süleyman'ın (18) bulunması için 30 Ağustos'tan bu yana HDP il binası önünde oturma eylemi yapan Fevziye- Şahap Çetinkaya çiftinin yakınları M.B.'yi tehdit ettiği iddiasıyla gözaltına alınan HDP Gençlik Kolları üyesi Süleyman Büyük tutuklandı.

Haberler 17.09.2019 - 09:31 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Diyarbakrda kayp oullar Süleymann (18) bulunmas için 30 Austostan bu yana HDP il binas önünde oturma eylemi yapan Fevziye- ahap çetinkaya çiftinin yaknlar M.B.yi tehdit ettii iddiasyla gözaltna alnan HDP Gençlik Kollar üyesi Süleyman Büyük tutukland.

HDP Diyarbakr Gençlik Kollar üyesi olduu belirtilen Süleyman Büyük, iddiaya göre 30 Austosta PKKl teröristlerce daa kaçrld iddia ettikleri olu Süleymann bulunmas için 3 Eylülde HDP önünde oturma eylemine balayan Fevziye-ahap çetinkaya çiftinin akrabalar olan M.B.ye küfür içerikli mesajlar gönderip, tehdit etti. M.B.nin durumu anlatt ailesinin bavurusuyla polis tarafndan soruturma balatld. Evinde gözaltna alnan Büyük, sevk edildii adliyede çkarld mahkemece Silahl terör örgütüne üye olma ve Silahl terör örgütü adna eylem ve faaliyetlerde bulunma suçlarndan tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Ana Sayfaya Git