TEK İSTEDİĞİ; KOL VE AYAK

Yüksek gerilime kapıldı, el ve ayaklarını kaybetti. 4 çocuk babası M. zeki Aslan kendisine uzanacak yardım elini beklerken, "tek isteğim biyonik kol ve ayak" dedi.

Haberler 21.11.2017 - 10:00 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Yüksek Gerilime kaplp el ve ayaklarn kaybeden Mehmet Zeki Aslan, çektii aclarn hafiflemesi için yetkililerden kendisine biyonik kol ve ayak yardm yaplmasn istedi.

Merkez Yeniehir lçesi Cumhuriyet Mahallesi, 402inci Sokaktaki bir evde yaayan Mehmet Zeki Aslan, 2015 yl Nisan aynda bir inaatn beton ilerinde çalrken yüksek gerilime kaplmas sonucu kaldrld Dicle Üniversitesi Hastanesinde 19 gün tedavi altnda kald.

Burada yaplan tedavide ilevini yitiren 2 aya kesilen Aslan, daha sonra kaldrld ve 3 ay kald çukurova Üniversitesi Hastanesinde ise 2 eli kesildi.

Su içmeye gücüm yok

Elif(4), Yusuf(9), Furkan(13), Serkan(15), Melike(16) ile birlikte yaam mücadelesi veren Saliha ve Mehmet Zeki Aslan çifti, biyonik kol protezi için yardm bekliyor.

naatta çalt srada yüksek gerilim hattna kapldn belirten Aslan, Ellerimi ve ayaklarm kaybettim. 7 nüfusum var, gelirimiz yetmiyor. Akdeniz Üniversitesine kol nakli için bavurdum. Gerekli yardm yaparlarsa, sevinirim. Skntnn içindeyim. En azndan bir ellerim olsayd, bir su ya da bir çaym içebilirdim. Su içmeye gücüm yok. dedi.

Vücudumu bile kayamyorum

Aslan konumasnn devamnda, Tüm ihtiyaçlarm eim ve çocuklarm ile karlyorum. Gece yarlarnda vücudum kansa, çocuklar kaldrmak zorunda kalyorum. Vücudumu bile kayamyorum. Uzanacak eli bekliyoruz, istediimiz biyonik el yardm olursa çok sevineceim. Yapandan yapmayandan da Allah raz olsun. eklinde konutu.

Tek istediim biyonik kol ve ayak nakli

Yerel yetkililere 20 defa dilekçe verdiini belirten Aslan, Düenin dostu olmazm. Arayp soranmz yok. Tek istediim biyonik kol ve ayak nakli. Yetkililer sesimi duysunlar. Bazen çocuklarmz okula gidiyor. Para istiyorlar, para veremiyorum. ifadelerini kulland.

Eim ve çocuklarm için yardm istiyorum

Mehmet Zeki Aslann ei Samiye Aslan ise Büyüklerimiz, yetkililerimiz, hayrseverlerimiz bize destek versinler, yardm etsinler. Eim ve çocuklarm için maddi ve manevi yardm bekliyorum. Bir yandan çocuklar okula göndermek dier taraftan eimin tüm ihtiyaçlarn karlamak zor oluyor. dedi.

Ana Sayfaya Git