Temelli: Ortak vatanımıza hep birlikte sahip çıkmaya devam edeceğiz

HDP Eş Genel Başkanı Sezai Temelli, Batman'da katıldığı bayramlaşma programında yaptığı konuşmada, "Ortak vatanımıza hep birlikte sahip çıkmaya devam edeceğiz. Bu ülkeye demokratik cumhuriyet gelene kadar da mücadelemize sürdüreceğiz" dedi.

Haberler 07.06.2019 - 11:49 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

HDP E Genel Bakan Sezai Temelli, Batmanda katld bayramlama programnda yapt konumada, Ortak vatanmza hep birlikte sahip çkmaya devam edeceiz. Bu ülkeye demokratik cumhuriyet gelene kadar da mücadelemize sürdüreceiz dedi.

HDP Batman l Bakanlnca düzenlenen bayramlama program, E Genel Bakan Sezai Temellinin katlmyla yapld. Bayramlamann ardndan gündeme ilikin deerlendirmede bulunan Temelli, Türkiyeye demokrasinin HDP ile geleceini söyledi. Temelli, öyle konutu:

Ortak vatanmza hep birlikte sahip çkmaya devam edeceiz. Bu ülkeye demokratik cumhuriyet gelene kadar da mücadelemize sürdüreceiz. Ama asla bir adm geri atmadk. çünkü una inanyoruz, bu ülkeye bar demokrasi gelecekse, bu bizimle gelecek, HDP ile gelecek. çözümü hep birlikte üreteceiz, herkes tan altna elini koymal. Biz imdi 23 Haziran stanbul seçimlerinin yenilenmesinde yine kararl bir ekilde tavrmz ortaya koyacaz. Bu ülkeyi hukuksuzluu dayatanlara kar biz hukuk, adalet ve bar mücadelemizi 23 Haziranda yine sandklara tayacaz.

Ana Sayfaya Git