Temsili Demirtaş'lı 'Hayır' filmi, Demirtaş'ın eşi ve çocuklarını çok şaşırtmış

HDP'nin referandum çalışması için hazırladığı ve televizyonlarda gösterimine başlanan temsili Demirtaşlı 'Hayır' filmi, Demirtaş'ın eşi Başak ile kızları Delal ve Dılda Demirtaş'ı çok şaşırdı.

Haberler 08.04.2017 - 10:17 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Baak Demirta, klibi televizyonlarda yaynlanmadan önce kzlar ile izlediini ve temsili olarak cezaevinde bulunan eini oynayan oyuncunun elindeki yüzük ve saate çok ardklarn söyledi.

HDP Referandum çalmas için, Diyarbakr Cumhuriyet Basavclnn yürüttüü soruturma kapsamnda 4 kasm 2016 tarihinden beri Edirne F Tipi cezaevinde bulunan E Genel Bakan Selehattin Demirtal temsili bir Hayr filmi çekti. Televizylonlarda yaynlanmaya balayan ve cezaevinde bulunan E Genel Bakan Selahattin Demirtan canlandrld filmde bir çocuk, Selo Selo sazn unutma, sözünü unutma, vicdann da sazn da hiç brakma diyor. Bunun üzerine bir minibüse binmek üzere olan Demirta dönüp çocua sarlyor.

AIRTAN TANITIM FLM

Demirtan ei Baak Demirta, filmi televizyonlarda yaynlanmadan önce kzlar Delal ve Dlda ile birlikte izlediklerini belirterek, Filmi izleyince çok ardk. çünkü, eimin kulland yüzük ve saat filmde kullanlan yüzük ve saat ile aynyd. Kzlar adeta ok oldu ve Babamzn yüzük ve saati dediler. Baarl bir temsil ve canlandrma olmu diye konutu.

Ana Sayfaya Git