Terör hizmete engel oluyordu

Diyarbakır'ın Silvan Belediyesi Başkan Vekili Kaymakam Çelik "Terör örgütü çocuklarımızın ve gençlerimizin kaliteli ve sağlıklı zaman harcamaları için hep engel oldu"

Haberler 19.05.2017 - 09:22 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Diyarbakrn Silvan Belediyesi Bakan Vekili Kaymakam Adem çelik, Terör örgütü çocuklarmzn ve gençlerimizin kaliteli ve salkl zaman harcamalar için hep engel oldu. Belediye olarak çocuklarmz ve gençlerimizin topluma faydal bir birey olabilmeleri için elimizden gelen her türlü imkan vermeye hazrz. ifadesini kulland.

YÜRÜTÜLEN HZMETLER

PKK/KCK ya yardm ve destek verdikleri gerekçesiyle haklarnda yürütülen soruturma ve kovuturmalar kapsamnda görevden alnan belediye bakanlarnn yerine kanun hükmünde kararname (KHK) kapsamnda Diyarbakr Valilii tarafndan Silvan Belediye Bakan Vekili olarak görevlendirilen çelik, yllardr hizmete adeta susayan ilçe halkn hak ettii imkanlara kavuturmak için hummal çalma yürütüyor.

lçenin farkl noktalarnda yaplan cep park alanlarn gezerek incelemelerde bulunan çelik, belediyenin peyzaj ekibi tarafndan yaplan çalmalar sonucunda Yüksek, Mescit, Konak Mahalleleri, Zembilfro Kalesi yan, Orta çeme park alannda, Cumhuriyet, Atatürk ve Fevzi çakmak lk Okulu ve Orta Okullar bahçelerinde çocuklarn rahat bir ekilde oyun oynayabilecei oyun alanlar, çocuk oyun gruplar, yeil alanlar, vatandalarn da dinlenebilecei oturma alanlarn oluturduklarn bildirdi.

YELLENDRME ALANI

Konak Mahallesi Silvan Batman karayolu üzerinde bulunan 800 metrekarelik alann da yeillendirildiini kaydeden çelik, amaçlarnn ilçede çok güzel hizmetlere adm atmak olduunu aktard.

çelik, halkn hizmetin en güzeline layk olduuna dikkati çekerek, unlar kaydetti:

çocuklarla gençler bizim için çok önemlidir. Terör örgütü çocuklarmzn ve gençlerimizin kaliteli ve salkl zaman harcamalar için hep engel oldu. Belediye olarak çocuklarmz ve gençlerimizin topluma faydal bir birey olabilmeleri için elimizden gelen her türlü imkan vermeye hazrz. Bu çocuklar parkta oynamaya, salncaa binme imkan olmayan çocuklardr. lçemizin çocuklarna yeni park alanlarna kavuturmak için yer tespiti çalmalarmz devam etmektedir.

Ana Sayfaya Git