Terör tahribatını telafi edeceğiz!

Vali Güzeloğlu "Amacımız, bir an önce geride bırakılmış sorunların, ziyan edilen zamanların telafisini yapmak, insanımıza en üst düzeyde hizmet etmektir".

Haberler 08.12.2017 - 09:12 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Valisi Hasan Basri Güzelolu, Eitimden sala, kültürden spora, fiziksel alt yapdan sosyal üst yapya kadar ihanet edilen, yok edilen, insanna kast edilen yaanmlklar var. Terör örgütünün yaattklar var. Bu kentte ve bu insanlara sunduu ac, gözya, zulüm var. Kaynaklar heba edilmi, yok edilmi yllar var. Bunu bilerek büyük gayretle de daha iyiye tama niyetimiz var dedi.

Vali Hasan Basri Güzelolu, merkez Balar ilçesinde mahalle muhtarlar ile bir araya geldi. Balar Halk Eitim Merkezi toplant salonunda düzenlenen toplantya muhtarlarn yan sra lçe Kaymakam Tolga Toan ile kamu kurum müdürleri katld.

BALAR MAHALLE MUHTARLARI

Balar ilçesinin nufüs ve sosyal yapsna ilikin bilgi veren Vali Güzelolu Balar ilçesinin kentin nufüs younluunun en fazla olduu, bu anlamda insan hareketlilii ile buna bal kent kimliinde belirleyici bir durumu olduunu belirtirek, 48 mahallemizde 300 bine akn vatandamzn hem yaad, hem ticaret yapt sosyal ve toplumsal hareketliliin adeta merkezi bir ilçemizin olduunu biliyoruz. Bu ilçemizi dier bütün ilçelerimiz gibi bir bütün olarak ele almak, fiziki alt yapdan sosyal üst yapya kadar bugünkü var olan durumu tespit etmek, çözümü içinde ilçe snrlar ve ilçe sorumluluundaki konular ilçe kaymakammzla il düzeyinde müdahale etmemiz gerekdedi.

MAHALLELERDEK SORUNLAR

Muhtarlarn seçilen güvenilen kiiler olduunu dile getiren Vali Güzelolu, Muhtar olarak sizler mahallelerimizde hem seçilen hem güvenilen kiilersiniz. nsanmzn güveniyle onlarn vekili olarak mahalleyi temsil eden ama ayn zamanda bizi de temsil ederek kamu hizmetlerini ve yaplan çalmalar vatandalarmza aktaran vekillerimizsiniz dedi.

Ziyan edilen yllarn olduunu dile getiren Vali Güzelolu, konumasn öyle sürdürdü:

BÖLGENN KAYBETT YILLAR

Bizim amacmz bir an önce geride kaybettiimiz yllarn, ziyan edilen zamanlarn ve kaynaklarn telafisini yapmak bir an önce insanmza en yüksek düzeyde, en üst ölçekte bir hizmet sunmak. çünkü, Diyarbakrn, Balarn, insan hereyin en iyisine layk. Biz bu inançla, bu azimle, bu kararlkla hizmet ediyoruz. Bu noktada bu heyecanmz sizlerle paylayoruz. nancmzda iki günü bir olan ziyandadr der. çok ziyan ettiimiz brakn günleri yllarmz var. Eitimden sala, kültürden spora, fiziksel alt yapdan sosyal üst yapya kadar ihanet edilen, yok edilen, insanna kast edilen yaanmlklar var.

TERÖRÜN YARATTII TAHRBAT

Terör örgütünün yaattklar var. Bu kentte ve bu insanlara sunduu ac, gözya, zulüm var. Kaynaklar heba edilmi, yok edilmi yllar var. Bunlar en iyi sizler biliyorsunuz. Bunu bilerek ve bunu en ksa zaman süre içerisinde inallah telafi ederek, bir büyük gayretle de daha iyiye tama niyetimiz var. Burada bulanan bütün bölge il müdürlerimiz, il ve ilçe müdürlerimiz, kurum yetkililerimiz ksaca devlet adna görev yapan her düzeydeki çalan görevlilerimiz bu amaç için var. Devlet milleti için, insan için var. nsan yaat ki, devlet yaasn diye inancmz, düsturumuz var. Hedefimiz bu. Allah bu yolda bizleri mahcup etmesin. Vali Güzelolunun konumasndan sonra toplant basna kapal devam etti.

Ana Sayfaya Git