Teröristler kaçırmasaydı öğretmen olacaktı

Çocuklarının terör örgütü PKK mensupları tarafından dağa kaçırıldığı iddiasıyla HDP Diyarbakır il başkanlığı önünde oturma eylemi yapan ailelerin evlat nöbeti 814'üncü gününe girdi. Yüreği yanık anne Türkan Mutlu, “Ceylan burada olsaydı, bugün öğretmendi, küçücük çocuklara eğitim verecekti” dedi.

Haberler 24.11.2021 - 00:33 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

çocuklarnn terör örgütü PKK mensuplar tarafndan daa kaçrld iddiasyla HDP Diyarbakr il bakanl önünde oturma eylemi yapan ailelerin evlat nöbeti 814üncü gününe girdi. Yürei yank anne Türkan Mutlu, Ceylan burada olsayd, bugün öretmendi, küçücük çocuklara eitim verecekti dedi.

çocuklarnn terör örgütü PKK mensuplar tarafndan daa kaçrld iddiasyla 3 Eylül 2019da farkl kentlerden Diyarbakra gelerek HDP il binas önünde oturma eylemi balatan ailelerin evlat nöbeti 814üncü gününde de devam ediyor. 8 yl önce 17 yanda iken kandrlarak daa kaçrlan kz Ceylan için oturma eylemini sürdürün Türkan Mutlu, bir buruk öretmenler günü daha yaadn söyledi. Mutlu, Yarn öretmenler günü, ben 8 yldr bu acy yayorum. Allah bizim hakkmz brakmasn, HDP benim Ceylanmn elinden kalemi ald, öretmenlik, yaama, özgürlük hakkn elinden ald. Bütün dünyaya sesleniyorum, artk bu annelerin sesini duyup görsünler, bizim çocuklarmz bize versinler. Ceylan burada olsayd, bugün öretmendi, küçücük çocuklara eitim verecekti, vatanna, devletine ve ailesine hayrl bir öretmen olacakt. Allah bizim hakkmz brakmasn. Ylda 3 gün, Ceylann doum günü, öretmenler günü ve anneler gününde dünya bana dar oluyor. Ben Ceylanm istiyorum, ona hasret kalm ve çok özlemiim, Allah bizim hakkmz brakmasn, kzm getirsinler dedi.

Ana Sayfaya Git