Teslim ol kartları

Bayram öncesi dağdaki örgüt üyelerine yönelik bayram ve aile temalı 10 bin kartpostal atıldı: En büyük cesaret ölümün kıyısında değil, yaşamın kıyısında olmaktır

Haberler 07.05.2021 - 01:03 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Bahar ay ile birlikte yeraltndaki sgnaklardan çkan teröristlerin yaklasan Ramazan Bayram nedeniyle teslim olmalarn saglamak için krsal alana renkli kuse kgda basl üzerinde aile, tarih ve kültür temal 10 bin adet kart brakld. Kartlar, teröristlerin barnma alanlar olan Diyarbakr Kulp ile Mus arasndaki Senyayla, Kulp-Sason arasndaki Zori bölgesi basta olmak üzere birçok noktaya helikopterlerden atld. Açk araziye braklan kartpostallardan birinde yer sofrasnda yufka ekmegi ve çay bardaklar görselinin üzerinde, Bayram sofrasnda Istanbulda ablan ve yengelerin seni bekliyor yazyor.

TESLM OL KARTLARI

Bir diger kartpostalda ise Sur ilçesindeki tarihi Hasan Pasa Han bahçesindeki masa ve sandalyelerde çay, kahve içip vakit geçiren vatandas görselinin üzerine, En büyük cesaret ölümün kysnda degil, yasamn kysnda olmaktr yazs yer alyor. Bir diger kartpostalda ise küçük bir çocugun Van kedisini sevdigi görselin üzerine, Gel. Hayata birlikte deger katalm yazs yer alyor. Öte yandan Içisleri Bakanlg, ikna çalsmalar sonucu PKKdan kaçan 4 terör örgütü mensubunun daha dün Türkiyeye giris yaparak güvenlik güçlerine teslim oldugunu açklad. Bu yl teslim olan örgüt mensubu says 67ye yükseldi.

Ana Sayfaya Git