Teyit ettik

Başbakan Yardımcısı ve Hükümet Sözcüsü Bozdağ Sincar'la ilgili "Alandaki hareketliliği takip ediyoruz. Irak Ordusu'nun bölgeye yerleştiğini teyit ettik" dedi.

Haberler 27.03.2018 - 10:13 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Babakan Yardmcs ve Hükümet Sözcüsü Bozda Zeytin Dal Harekat) PKK/KCK/PYD-YPG ve DEA terör örgütü mensubu 3755 terörist etkisiz hale getirilmitir. 282si köy, 50si kritik nokta olmak üzere 332 bölge kontrol altna alnmtr. dedi.

Bozda Sincarla ilgili ise Alandaki hareketlilii takip ediyoruz. Irak Ordusunun bölgeye yerletiini teyit ettik. Terör örgütünün farkl isim ve üniforma altnda bölgede kalmasna tahammül göstermeyiz. ifadelerini kulland.

TÜRKYE-AB ZRVES

Türkiye AB tam üyelik sürecine büyük önem vermektedir. Türkiye sabr ile bu hedefi devam ettirmektedir. Varnada Türkiye-AB zirvesi gerçekletirildi. Umarz ki bu zirve yeni bir kap aralar. Avursturya Babakannn yeterli devlet tecrübesi olmad için Türkiyenin deerini tam olarak anlam deil.

AVUSTURYA BABAKANINA YANIT

Avusturyada rkçlk zirve yapmtr, babakan bu rkçlarn söylediklerini hükümet koltuunda dile getirmektedir. Bunlar yapanlarla ilgili herhangi bir ilem yapmayanlarn Türkiyeye demokrasi ve hukuk dersi vermeye hakkn yoktur, bunu kabul etmemiz mümkün deildir.

SUç DUYURUSU VE SORUTURMA

Gündemimize yeni dütü. Gümrük ve Ticaret Bakanlmz konuyu soruturmutur. lgililer hakknda suç duyurusunda bulunulmutur. Yürütülen soruturma kapsamnda 6 kii için krmz bültenle arama karar verilmitir.

Bakanlmz piramit sat sistemi kullanan 65 irket hakknda soruturma açlmtr.

Ana Sayfaya Git