THY dış hatlar uçuşları ne zaman başlayacak

THY dış hatlar uçuşları ne zaman başlayacak? sorusu uçuşların kapatıldığı günden beri merak ediliyor. THY'nin 18 Haziran'dan itibaren Avrupa’da 6 ülkedeki 16 şehirden Anadolu'daki 14 noktaya direkt uçuş gerçekleştireceği bildirildi.

Haberler 03.06.2020 - 00:28 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

THY d hatlar uçular ne zaman balayacak? sorusu uçularn kapatld günden beri merak ediliyor. THYnin 18 Hazirandan itibaren Avrupada 6 ülkedeki 16 ehirden Anadoludaki 14 noktaya direkt uçu gerçekletirecei bildirildi.

Türk Hava Yollar (THY) Basn Müavirliinden yaplan açklamaya göre, Avrupadan Anadolunun dört bir yanna direkt uçular yaplacak.

Dünyann 127 ülkesine gerçekletirdii tarifeli yolcu uçularn 28 Mart tarihi itibaryla durduran THY, yurt içi ve yurt d seferlerini kademeli olarak yeniden balatyor.

THY, yaanan olaanüstü süreç sonrasnda yolcularn seyahat beklentilerine ve ihtiyaçlarna yant vermek amacyla 18 Haziran tarihi itibaryla Avrupada 6 ülkedeki 16 ehirden Anadoludaki 14 noktaya direkt uçu gerçekletirecek.

Gökyüzünden ayr geçen iki aylk süreçte, ulusal ve uluslararas otoriteler ile i birlii içerisinde admlar atan küresel marka THY, bir yandan da yeni dönemin hazrlklarn sürdürdü.

Misafirlerinin uçu güvenlii ve saln en öncelikli konu olarak deerlendiren irket, seyahat tercihlerindeki beklenti ve ihtiyaçlar analiz ederek Avrupada; Almanya, sviçre, Avusturya, Hollanda, sveç ve Danimarkadan Anadoludaki 14 noktaya direkt ulam köprüsü kuracak.

THY, yeni dönemde Avrupadan Anadoluya icra edecei uçularnda daha önce hiç planlanmam yeni rotalarda da uçmaya balayacak. Planlamaya ilk kez dahil edilen; Basel-Gaziantep, Hannover-Diyarbakr, Salzburg-Ordu/Giresun, Frankfurt-Elaz, Amsterdam-Kayseri uçular, bu yln yaz dönemi için planland ve biletleri sata açld.

Bu uçulara ek olarak geçen dönemlerde de sefer icra edilen uçular, yolcularn en çok uçmak istedikleri gün ve saatlere göre yeniden planland.

Yurt d uçu noktalar Almanyada Münih, Berlin, Frankfurt, Stuttgart, Hannover, Köln, Düsseldorf ve Hamburg, sviçrede Zürih, Cenevre ve Basel; Avusturyada Viyana ve Salzburg, Hollandada Amsterdam; Danimarkada Kopenhag ve sveçte Stockholm olarak belirlendi.

Yurt içi uçu noktalar Antalya, Ankara, Gaziantep, Adana, Diyarbakr, Ordu-Giresun, Elaz, Samsun, Hatay, Kayseri, Trabzon, zmir, Konya, Bodrum-Dalaman olarak sraland.

Uçu tarifesi ile ilgili daha ayrntl bilgilere www.turkishairlines.com resmi internet sitesinden, 444 0 849 numaral çar merkezinden veya sat ofislerinden ulalyor.

Ana Sayfaya Git