TKDK hibe desteği için başvuru süresi uzatıldı

TARIM ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu'nun (TKDK) 'Katılım Öncesi Kırsal Kalkınma Aracı (IPARD) II Programı İkinci Başvuru Çağrı İlanı' kapsamında proje başvuru ve kabul işlemleri başvurularının 11 Ekim'e uzatıldığı bildirildi.

Haberler 25.09.2017 - 10:10 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

TKDKden yaplan açklamada, online bavuru sistemindeki bavuru girii, evrak yükleme, tamamlama ve yazdrma ilemlerinin belirtilen tarih ve saate kadar tamamlanmas gerektii belirtildi. Online bavuru sisteminin açk kalma süresinin 11 Ekim çaramba günü saat 18.00e kadar uzatld belirtilerek, proje bavuru paketlerinin il koordinatörlüklerine son teslim tarihinin ise 13 Ekim Cuma günü saat 18.00 olduu kaydedildi.

TKDK, Tarm ve Balkçlk Ürünlerinin lenmesi ve Pazarlanmas ile lgili Fiziki Varlklara Yönelik Yatrmlar Tedbiri çerçevesinde süt ve süt ürünleri, krmz et ve et ürünleri, kanatl eti ve et ürünleri, su ürünleri ile meyve ve sebze ürünlerinin ilenmesi ve pazarlanmasna yönelik yüzde 50 hibeyle desteklenecek sektörlere toplam 122 milyon 177 bin 559 Avro destek bütçesi ayrldn açklamt.

42 L DESTEKLEME KAPSAMINDA

Destekleme kapsamnda; Afyonkarahisar, Ar, Aksaray, Amasya, Ankara, Ardahan, Aydn, Balkesir, Burdur, Bursa, çanakkale, çankr, çorum, Denizli, Diyarbakr, Elaz, Erzincan, Erzurum, Giresun, Hatay, Isparta, Kahramanmara, Karaman, Kars, Kastamonu, Konya, Kütahya, Malatya, Manisa, Mardin, Mersin, Mu, Nevehir, Ordu, Samsun, Sivas, anlurfa, Tokat, Trabzon, Uak, Van ve Yozgat olmak üzere 42 il bulunuyor.

Ana Sayfaya Git