"TOBB Nefes Kredisi"

Diyarbakır Ticaret Borsası (DTB) Başkanı Engin Yeşil, üyelerinin, Türkiye Odalar Borsalar Birliğinin (TOBB), Ziraat Bankası, Denizbank ve Kredi Garanti Fonu (KGF) işbirliğiyle hayata geçirilen "TOBB Nefes Kredisi"ne başvuruda bulunabileceklerini duyurdu.

Haberler 15.12.2016 - 09:32 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Yeil, Ziraat Bankas Diyarbakr Giriimci ube Müdürü Burhan Kaya ve Diyarbakr Denizbank Plaza ube Müdür Ahmet Kadri Yldzn DTBye ziyaretinde yapt açklamada, TOBBa bal oda ve borsa üyesi KOBlere özel yüzde 9,9 yllk faiz oranyla, 100 bin liraya kadar nefes kredisi verileceini belirtti.

NEFES KREDS

Kredi bavurusu yapmak isteyen üyelerinin DTBden faaliyet belgesi alarak ilgili bankalara gidebileceklerini belirten Yeil, bu krediden faydalanacak üyelerinin finansman skntlarn giderebileceklerini kaydetti.

Üyelerinin, Oda tarafndan salanan 500 bin liralk kaynak, TOBBun salad destek ve ilgili bankalarn kredi havuzu ile birlikte 10 milyon liralk bir destekten yararlanacaklarn anlatan Yeil, Üye iletmeler zor bir süreçten geçiyor. Kredi kendilerine katk salayacak. ifadesini kulland.

Ana Sayfaya Git