Topladığı 5 milyon lira ile ortadan kaybolan kuyumcu teslim oldu

Elazığ’ın Karakoçan ilçesinde, vatandaşlardan kar payı dağıtacağı vaadi ile topladığı 5 milyon lira ile kayıplara karıştığı iddia edilen kuyumcu A.A. polise teslim oldu.

Haberler 19.02.2017 - 10:27 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Elazn Karakoçan ilçesinde, vatandalardan kar pay dataca vaadi ile toplad 5 milyon lira ile kayplara kart iddia edilen kuyumcu A.A. polise teslim oldu. Karakoçanda bir süre önce vatandalardan 5 milyon lira toplad iddia edilen ve 9 ubat gününden beri kendisinden haber alnamayan kuyumcu A.A., lçe Emniyet Müdürlüüne gelerek teslim oldu. Emniyetteki ilemlerinin tamamlanmasnn ardndan Karakoçan Cumhuriyet Savclnda ifadesi alnan A.A. daha sonra çkarld Sulh Ceza Hakimliince adli kontrol karar ile serbest brakld.

KUYUMCU TESLM OLDU

Yetkililer yaklak 20-25 milyon lira borcu olduu ortaya çkan A.A.nn vatandalardan toplad para ile inaat sektörüne girdii ve yüklü miktarda zarar ettiini belirtti. Emniyetteki ifadesinde durumun vehametini tam olarak örenmek ve ilerini toparlamak için iyerini kapatarak gittiini belirten A.A., Durumu netletirdikten sonra dönmek üzere gittim. Ödeme takvimi belirlemek için dükkan kapattm. Tüm borçlarn üstesinden gelip, maduriyetleri giderebilirim. Yakalama emri çkarldn duyduum anda gelip polise teslim oldum. Dükkanmz tekrar açmay düünüyoruz. Madur insanlar bu halde brakmayacaz. 20-25 milyon lira borcumuz vardr. Frsat verilirse hiç kimseyi madur etmeyeceiz. Bizim de alacamz çok fazla dedi.

Ana Sayfaya Git