Torpil dayağı mı?

Bismil'de AK Parti İlçe Başkanı Kızılkaya ile Hastane Başhekimi Çakın, adliyelik oldu. İddiaya göre taraflar arasında; "torpil tartışması yüzünden" kavga çıktı. Başhekim Çakın, darp edildiği iddiasıyla, suç duyurusunda bulundu.

Haberler 01.06.2018 - 09:33 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Bir süre önce AK Parti Milletvekili aday tantm toplantsnda, l Tekilat ve Gençlik kollaryla aralarnda çkan kavgayla gündeme gelen, Bismil ilçe tekilat bu kez, Bismil devlet hastanesi Bahekimi Uz. Dr. Caner çaknla, karakolluk olmasyla gündeme geldi. ddiaya göre lçe Bakan Mehmet Kzlkaya ile Hastane Bahekimi çakn arasnda torpil tartmas yüzünden kavga çkt. çakn, darp edildiini öne sürerek, Cumhuriyet Basavclna suç duyurusunda bulundu.

YEEN çN TONPL STED

ddiaya göre, AK Parti Bismil lçe Bakan Mehmet Kzlkaya beraberinde bir grup partiliyle birlikte, önceki gün lçedeki Devlet Hastanesi Bahekim Uzman Dr. Caner çaknn makam odasna giderek, görütü. Kzlkaya burada, hastanede çalan yeeni Ö.A.nn ef yaplmasn istedi. Bahekim çakn Kzlkayann bu isteini, Söz konusu kii bizim hastanenin personeli deil. Sadece özel hastaneden kiraladmz cihazn banda görev yapyor. Bu kiiye farkl bir görev ve maa, yetki veremem torpil talebini geri çevirdi.

SUç NDUYURUSUNDA BULUNDU

Kzlkaya, talebinin yerine getirmedii ve red cevabn almas üzerine önce bahekim Caner çakna sözlü tartmaya girdi. Ksa sürede büyüyan tartma bir anda kavgaya dönütü. Karlkl yumruklamalarn, itimelerin yaanmas üzerine hastane çalanlar olaya müdahale ederek, taraflar durdurmaya çalt. Bahekim çakn, yaananlardan sonra önce darp raporu ald, ardndan lçe Cumhuriyet Basavclna giderek, Kzlkaya ve yanndakiler hakknda suç duyurusunda bulundu.

KIZILKAYA DDALARI REDDETT

Yaanan skandal olayla ilgili ksa bir açklama yapan AK Parti lçe Bakan Kzlkaya, Herhangi bir kavga olay yaanmad. Sadece sözlü bir tama yaand. Olayn bu kadar büyütülmesini doru bulmuyorum diyerek kendini savundu.

TABPLER ODASI TAKPçS OLACAK

Öte yandan, çakn yaanan olayla ilgili herhangi bir açklama yapmamas ise dikkat çekti. Diyarbakr Tabip Odas Bakan erif Demir ise meslektalarna yönelik iddia edilen saldry knayarak, Ne yazk ki hekim arkadamza yönelik saldrlar devam ediyor. Biz hekim arkadamzn yannda ve olayn da sonuna kadar takipçisi olacaz. Arkadamz zaten savcla suç duyurusunda bulundu. Biz de Tabipler Odas olarak arkadamz ziyaret edeceiz ve olayla ilgili inceleme balatacaz dedi.

Ana Sayfaya Git