Tosun ameliyat oldu

DİYARBAKIR'da, 24 Haziran seçimlerinde HDP'den milletvekili seçilen Remziye Tosun, geçirdiği rahatsızlığın ardından özel hastanede apandisit ameliyatı oldu. Taburcu olan Tosun, barış ve özgürlüğü simgelediği için Meclis'te başına beyaz tülbent takacağını söyledi.

Haberler 05.07.2018 - 10:31 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

HDP Diyarbakr Milletvekili Remziye Tosun, rahatszlannca özel hastaneye kaldrlarak apandisit ameliyat oldu. Henüz mazbatasn almayan Tosun, ameliyatn ardndan sosyal medya hesabnda, Youn çalma sürecinin ardndan apandisit ameliyat oldum. Dualarnz eksik etmeyin. Arayan, mesaj atan ve hastaneye gelen tüm arkadalarma teekkürler ederim mesajn paylat.

Bugün hastaneden taburcu olan Remziye Tosunun, l Seçim Kurulundan dier HDPli vekiller ile mazbatasn alaca ve ardndan Meclise gidip kayt yaptraca örenildi.

MECLSE BEYAZ TÜLBENT LE GRECEK

Remziye Tosun, bölgede kullanlan beyaz tülbenti bana balayarak Meclise gireceini belirtti. Tosun, bar ve özgürlüü simgeledii için Mecliste sürekli bana beyaz tülbent takacan söyledi.

Evli ve 4 çocuk annesi olan Remziye Tosun, Surda 2015 ylnda konulan sokaa çkma yasa ve çatmalar srasnda evinden çkmay kabul etmeyerek 96 gün boyunca ilçede kald. 3 Mart 2016 tarihinde Surdan çkarken gözaltna alnd. 15 ay cezaevinde kald, yarglamas halen devam ediyor.

Ana Sayfaya Git