Trafik Terörü Mesai Yapınca!

Haftasonu Diyarbakır, Şanlıurfa ve Bingöl karayounda trafik terörü mesai yaptı. Üç kazada 6 kişi yaşamını yitirdi. 20 kişi de yaralandı. Karayolları can pazarına döndü.

Haberler 16.04.2018 - 00:15 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Trafik terörü, Diyarbakr, Bingöl ve anlurfa bölgesinde can almaya devam etti. Karayolunda yaanan can pazarnda, 6 kii hayatn kaybederken, 20 kii de yaraland. Kazalarn, ar hz ve dikkatsizlik yüzünden meydana gelmesi, dikkat çekti.

SLVAN YOLUNDA ZNCRLEME

Günün ölümlü ilk kazas Diyarbakr- Silvan yolunun 35inci kilometresinde bulanan çemberli köyü yaknlarnda meydana geldi. Diyarbakr yönüne giden ve sürücüsünün ismi örenilemeyen 13 AT 078 plakal hafif ticari araç, lastiinin patlamas sonucu yoldan çkp, kar yönden gelen, sürücüsünün ismi örenilemeyen 21 SZ 787 plakal minibüsle kafa kafaya çarpt.

DÜÜN KONVOYUNDA KAZA

çarpmann etkisiyle araçlar, yoldan çkarak, arampole yuvarland. Her iki aracn arampole devrildii kazada 2 kii öldü, 5 kii de yaraland.

Bu srada, olayn ardndan karayolunun dier eridinden geçen düün konvoyundaki bir otomobilin sürücüsü kaza yapan araçlara bakmak için yavalad.

2 K ÖLDÜ, 13 K YARALI

Arkadaki araçlarn hzn azaltamamas dolaysyla 8 araç pe pee birbirine çarpt. buradaki kazada 8 kii yaraland. hbarla olay yerine salk ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Yarallar, salk görevlilerince ambulanslarla hastaneye kaldrlarak, tedaviye alnd. Kazalarla ilgili soruturma balatld. Uzun süre trafik tek eritten yapld.

BNGÖL KARAYOLUNDA KAZA

Günün ikinci kazas ise Bingöl-Ki ilçesi yolunda Sancak Beldesi yaknlarnda meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Mehmet Ugat idaresindeki otomobil, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu yoldan çkarak gölete dütü.

Kazada, sürücü Mehmet ile Hatun Ugat olay yerinde hayatn kaybetti, araçta bulunan 2 kii ise yaral kurtuldu.

ARAç GÖLETE YUVURLANDI

Yarallar, olay yerine sevk edilen ambulanslarla Bingöl Devlet Hastanesine kaldrld. Kazadan yaral olarak kurtulan Dilan Yalazn hamile olduu, hastaneden dönerken kazann meydana geldii örenildi. Gölete uçan otomobil ise AFAD ekipleri tarafndan çkarld.Yaamn yitiren 2 kiinin cenazesi ise morga kaldrld.

ANLIURFA BÖLGESNDE

Öte yandan, Mustafa Ataman yönetimindeki 63 K 0551 plakal hafif ticari araç, anlurfa-Adyaman karayolunun 45inci kilometresinde Mustafa Aslann kulland 63 B 1295 plakal otomobille çarpt.

Otomobildeki Ömer Ataman ile ticari araçtaki Fatma Aslan kaza yerinde hayatn kaybetti. Kazada yaralanan ticari aracn sürücüsü Mustafa Ataman ile otomobilde bulunan oför Aslan ve beraberindeki Guli, Dilek ve Bedriye Aslan 112 Acil Servis ekipleri tarafndan Bozova Devlet Hastanesine kaldrld. Cenazeler, otopsi ilemleri için anlurfa Adli Tp Kurumuna kaldrld.

KARTALDA FEC KAZA

Buarada, stanbuldaki kaza ise saat 16.45 sralarnda D-100 karayolu Pendik istikameti Kartal Köprüsü Mevkiinde meydana geldi. Murat Polatn kulland 41 NR 830 plakal otomobil, önünde seyreden Alaattin Gündodunun kulland tur otobüsüne arkadan çarpt. çarpma sonras otomobilde bulunan 5 kii araçta skt. hbar üzerine olay yerine çok sayda polis, itfaiye ve salk ekibi sevk edildi. Kazada otomobilin içinde bulunan sürücü Murat Polat, Gülperi Polat, Esengül Kaya ile üzerinde kimlik çkmayan bir kii olmak üzere 4 kii hayatn kaybetti. Yaral kurtarlan Gülbeyaz Polat ise hastaneye kaldrld.

TUR OTOBÜSÜ YALOVAYA GDYORDU

Kazada arka tarafndan maddi hasar gören tur otobüsünün bir gezi için stanbuldan Yalovaya gittii ve otobüste de yolcusunun olduu örenildi. Kazadan sonra otobüs sürücüsü Alaattin Gündodu ise gözaltna alnd.

POLS KAZAYA LKN SORUTURMA BALATTI

Kazann ardndan D-100 karayolu 2 erit, yan yol ise tamamen trafie kapatld. tfaiye ekiplerinin yapt çalmalarn ardndan otomobil içindeki cesetler, Kartal Lütfi Krdar Eitim ve Aratrma Hastanesi morguna kaldrld. Kazaya karan araçlar, çekici ile olay yerinden kaldrlrken, olay yeri temizlenerek yeniden trafie açld. Polis üzerinden kimlik çkmayan kiinin kimliini tespit etmeye çalyor. Kazayla ilgili soruturma balatld.

Ana Sayfaya Git