TRT'de büyük operasyon!

TRT'de geçen hafta Şenol Göka'nın genel müdürlükten istifasının ardından dün de 8 isim görevden alındı. Böylece 6 daire başkanlığı boşaldı. Teftiş Kurulu Başkanı, TRT Genel Sekreteri ile Genel Müdür Özel Kalemi de görevden alınan diğer isimler oldu.

Haberler 17.05.2017 - 09:25 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

TRT Genel Müdürü enol Göka geçen hafta görevinden istifa etmiti. Gökann istifa dilekçesinde, gördüüm lüzum üzerine istifa ediyorum ifadeleri yer almt. TRTde son dakika gelimesi... Görevden alndlar...

Gökann istifas kabul edilmi, yerine atama yaplncaya kadar TRT Kanunu gerei en kdemli genel müdür yardmcs olan Erkan Durdunun vekalet edecei örenilmiti. TRTde Gökann genel müdürlükten istifasnn ardndan dün de 8 ismin görevden alnd örenildi.

GENEL SEKRETER DE ÖZEL KALEM DE GTT

Görevden alnanlardan birisi de Babakan Yardmcs Numan Kurtulmuun özel kalem müdürüyken TRT Genel Sekreterliine getirdii Bünyamin Korkmaz oldu. enol Gökann Özel Kalem Müdürü Alper Altu Köselerli de görevden alnan bir baka isim oldu. Müzik Dairesi Bakanlna da vekalet eden Radyo Dairesi Bakan Amber Türkmen de her iki dairedeki görevinden alnd. Dilikiler Dairesi Bakan çalar Tankur Yürümez da görevden alnan bir baka isim oldu.

GDENLER ARASIDA TEFT KURULU BAKANI DA VAR

TRTde önceki akam itibariyle görevden alnan dier isimler ise öyle:

Tefti Kurulu Bakan Bayram Ali Ertem

Muhasebe ve Finansman Dairesi Bakan Musa Altun

Stüdyolar ve Program letim Dairesi Bakan Yusuf Yldrm

Satn Alma Dairesi Bakan Yakup Özmen.

12 yl sknts kalmad

Ana Sayfaya Git