Trump ailesi şaşırtıyor

ŞIRNAKLI olan ve dünyaca ünlü birçok isim için kıyafet diken modacı Numan Ataker'in ABD Başkanı Donald Trump'un eski eşi Marla Mapless ve kızı Tiffany Trump'u da giydirdiği belirtildi.

Haberler 06.03.2017 - 09:48 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Kuzey Iraktaki Erbil merkezli uydudan yayn yapan K24 TVde yer alan habere göre, Asuri olan ve kendini terzi olarak niteleyen rnakl Numan Ataker çocukluundan bu yana modayla iç içe ve dünyaca ünlü isimler için özel kyafetler dikiyor. Bu kiilerin arasnda arkc olarak da ün yapm ABD Bakan Donald Trumpn kz Tiffany Trump ve Trumpun eski ei Marala Mapless de bulunuyor. stanbuldaki atölyesinde birbirinden özel kyafetler diken ünlü rnakl modac Ataker, bu kyafetlerini dünyann çeitli ülkelerindeki defilelerde de sergiliyor. Türkiyede yaratt John Paul Ataker markas ile son olarak 15 ubatta New York Moda Haftasna katlan Numan Ataker, tasarlad Ezidi kadn kyafetleri ile ayakta alklanmt. New Yorktaki defilesiyle ilgili Kürt televizyonuna konuan modac Numan Ataker, öyle dedi:

TRUMUN ENE VE KIZINA GYS BÖLGEDEN

Ortadouda Ezidi nüfusu ve kültürü ciddi bir soykrmla kar karya ve giderek azalmakta. Bu kültürün unutulmamas adna bu defile araclyla küçük bir katk sunmak istedik. Yaklak 6 ay boyunca bu defile üzerinde çaltk. in dorusu balarda Ezidi kültürü konusunda çok fazla bilgimiz yoktu. Sonrasnda topladmz bilgiler ve örnekler nda Ezidi kültürüne ait baz motif ve sembolleri kyafetlere uyarladk. Mankenler üzerinde kullandmz önemli sembollerden bazlar da Ezdi kadnlarn yüzlerine yaptklar dövmelerdi. Sanrm ekonomik nedenlerden de dolay gündelik hayatlarnda gösteriten uzak, sade kyafetler kullanyorlar bu yüzden iin dorusu kyafetleri tasarlama aamasnda baz güçlüklerle de karlatk.

rnakl modac Numan Atakerin New Yorktaki defilesini izleyenlerin arasnda ABD Bakan Donald Trumpn eski ei ei Marla Mapless ve dünya kainat güzeli Amerikal Olivia Culpo da yer alrken, modac defilede ayakta almlanmt. John Paul Ataker markasn giyen ünlüler arasnda, Kelly Osborne, Tamar Braxton, Kamie Crawford, Molly Bernard, Kristen Teakman, Trey Songz, Taylor Dye, Zulay, Henao, Ahlee Keating, Danielle Moinet, Symon, Madison Marlow, Bonang Matheba, Marla Maples, Tiffany Trump ve Madeline Stuart gibi isimler bulunuyor.

Ana Sayfaya Git