TSK: Şehitlerimizin kanı yerde kalmadı!

Türk Silahlı Kuvvetleri'nden etkisiz hale getirilen teröristler ile ilgili bir açıklama geldi. Yapılan açıklamada, "Şırnak/ Küpeli dağı bölgesinde 07 Ağustos 2018 tarihinde düzenlenen hava harekâtı ile etkisiz hale getirilen beş teröristten birinin Redur Koçer kod adlı Halit Ericek isimli terörist olduğu tespit edildi. Söz konusu teröristin, 19 Haziran 2018 tarihinde Şırnak/Akçay bölgesindeki operasyon birliklerimize EYP saldırısı düzenleyerek iki kahraman vatan evladının şehit olmasına yol açan terörist olduğu belirlendi. Mehmetçik bir kez daha şehit kanını yerde bırakmadı” denildi.

Haberler 12.08.2018 - 11:36 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Türk Silahl Kuvvetlerinden etkisiz hale getirilen teröristler ile ilgili bir açklama geldi. Yaplan açklamada, rnak/ Küpeli da bölgesinde 07 Austos 2018 tarihinde düzenlenen hava harekt ile etkisiz hale getirilen be teröristten birinin Redur Koçer kod adl Halit Ericek isimli terörist olduu tespit edildi. Söz konusu teröristin, 19 Haziran 2018 tarihinde rnak/Akçay bölgesindeki operasyon birliklerimize EYP saldrs düzenleyerek iki kahraman vatan evladnn ehit olmasna yol açan terörist olduu belirlendi. Mehmetçik bir kez daha ehit kann yerde brakmad denildi.

Türk Silahl Kuvvetleri ( TSK), rnak/Akçayda 2 güvenlik gücünün ehit olmasna yol açan Redur Koçer kod adl Halit Ericek isimli teröristin öldürüldüünü açklad.

TSKdan yaplan yazl açklamada, rnak/ Küpeli da bölgesinde 07 Austos 2018 tarihinde düzenlenen hava harekt ile etkisiz hale getirilen be teröristten birinin Redur Koçer kod adl Halit Ericek isimli terörist olduu tespit edildi. Söz konusu teröristin, 19 Haziran 2018 tarihinde rnak/Akçay bölgesindeki operasyon birliklerimize EYP saldrs düzenleyerek iki kahraman vatan evladnn ehit olmasna yol açan terörist olduu belirlendi. Terörle mücadelede büyük bir fedakarlkla görev yapan Mehmetçik bir kez daha ehit kann yerde brakmad. ehitlerin emaneti topraklar, onlara yarar ekilde mücadele eden Mehmetçie emanet denildi

Ana Sayfaya Git