TÜBİTAK'ın birincileri!

2019 yılı TÜBİTAK 50. Lise Öğrencileri Araştırma Projesi yarışmasında, bölge finallerinde birinci olan okullar ödüllendirildi. İl Milli Eğitim Müdürü Doç. Dr. Feysel Taşçıer, okul müdürleri ve proje sahibi öğrencilerle bir araya geldi.

Haberler 02.08.2019 - 12:07 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

2019 yl TÜBTAK 50. Lise Örencileri Aratrma Projesi yarmasnda, bölge finallerinde Diyarbakrdan üç okul birinci geldi. Okullar, l milli Eitim Müdürü Doç. Dr. Feysel Taçer tarafndan ödüllendirildi.

TUBTAK BRNCLER

Geleneksel hale gelen TÜBTAKn 2019 50. Lise Örencileri Aratrma Projesinin bölge finalleri yapld. Finalde, Deerler Eitimi ve Kimya Dallarnda üç okul birinci oldu. Eitim dalnda, Kayapnar ehit Halis Gülser Kz Anadolu mam Hatip Lisesi, Yeniehir Sezai Karakoç Anadolu Lisesi, Kimya dalnda ise Kayapnar TED Diyarbakr Koleji Özel Anadolu Lisesi birinci geldi.

l milli Eitim Müdürü Doç. Dr. Feysel Taçar, Eitim ve Kimya dalnda birinci gelen okullarn idarecileri ile proje danman öretmen ve proje sahibi örencilerle bir araya geldi. Taçer, baarl okullar plaketle ödüllendirirken, baarlarnn devamn diledi.

Ana Sayfaya Git