Tunceli'de Maçoğlu, mazbatasını aldı

TUNCELİ'de, belediye başkanlığına seçilen TKP'li Fatih Mehmet Maçoğlu, mazbatasını aldı. Maçoğlu, kendisini tebrik edecek kişilerden, çiçek almak yerine Sokak Hayvanları Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi'ne bağışta bulunmalarını istedi.

Haberler 06.04.2019 - 00:55 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Türkiyenin ilk ve tek TKPli il belediye bakan seçilen Fatih Mehmet Maçolu, bir grup partiliyle sabah saatlerinde adliyeye gidip, Merkez lçe Kurulu Bakan Sat Takaya enlikten mazbatasn ald. Adliye önünde açklama yapan Maçolu, aylardr yürüttüü çalmann karl olan mazbatay teslim ald için mutlu olduunu ve hafta bandan itibaren çalmalarna balayacan belirtti.

ççEK YERNE BAI YAPMALARINI RCA EDYORUM

Bakan Maçolu, tebrik ve ziyaretler için çiçek alnmas yerine belediyenin Sokak Hayvanlar Bakm ve Rehabilitasyon Merkezine bata bulunulmasn isteyerek, unlar söyledi:

Sonunda aylardr döktüümüz terin karl olan mazbatay aldk, imdi sra belediyede. Saat 13.00te belediyede devir teslim töreni olacak. Bundan sonra süreç bizim için yeni balyor. Muhtemeldir ki Tunceli halknn ilgisi olacak. Pazartesi gününden itibaren halkmz bizi ziyarete gelecek ve biz de hizmete balayacaz. Herkesin artk çok rahat gelebilecei ve kaplar hep açk olan belediye var, bunu da burada söylemek istiyorum. Ovackta belediye bakanl yaptm dönemin tecrübesinden biliyorum. Birçok dostumuz bize çiçek hediye gibi bir eyler getirmeye çalacak. Ben burada özellikle unu belirtmek isterim. Belediyemizin Sokak Hayvanlar Bakm ve Rehabilitasyon Merkezi var. Oradaki sokak hayvanlarnn bakmnn daha rahat gerçekletirilmesi ve beslenmesi için belediyemizin açaca hesap numarasna çiçek ve hediye göndermek yerine buraya ba yapmalarn rica ediyorum. çiçek ve hediye kabul etmiyoruz, sokak hayvanlarnn bakm için açacamz hesaba yardmda bulunurlarsa çok daha iyi olur.

Ana Sayfaya Git