Türk Askeri: Türkiye’nin Önünde Kimse Duramaz

Zeytin Dalı Harekatı ile terör örgütlerinden arındırılarak özgürleştirilen Suriye’nin Afrin kentinde TSK birlikleri de konuşlandı. Kent merkezindeki çeşitli bölgelere zırhlı araçlarla konuşlanan Türk askerleri, teröristlerin kaçtığını ve Türkiye’nin önünde kimsenin duramayacağını söyledi.

Haberler 18.03.2018 - 23:49 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Zrhl araçlarn bulunduu bölgede görevli olan ve duvara sprey boya ile Türkiye yazp ay yldz çizen bir Türk askeri, ehitlerin kannn yerde kalmadn belirterek, Buras girilemez dedikleri yerdi ama imdi duvarda Türkiye yazyor. Teröristlerin kaçmasna gerek yok sadece yorgun ölürler. Fazla söze gerek yok; ne mutlu Türküm diyene. Teröristleri gittikleri yere kadar kovalayacaz. Terör örgütlerine güzel dersler veriyoruz ve ehitlerimizin kann yerde brakmyoruz dedi.

Bir baka asker de teröristlerin inlerine girdiklerini anlatarak, Türkiye Cumhuriyetinin önünde kimsenin duramayacan anlarlar ve inallah derslerini alp kendi yollarna bakarlar. Önümüze çkmasnlar diye konutu.

AFRNDE KUTLAMALAR SÜRÜYOR

Teröristlerden temizlenen Afrin kent merkezinde Özgür Suriye Ordusu güçlerinin kutlamas da sürüyor. Araç konvoyuyla kentte tur atan ÖSO güçleri sk sk havaya uzun namlulu tüfekleriyle ate açarak Afrini teröristlerden arndrm olmann zaferini kutluyor.

BNLERCE AZEZL AFRNE GTT

Teröristlerden temizlenerek özgürletirilen Afrine komu kent Azezden de binlerce kii akn etti. Terör örgütü denetiminde olduu için yllardr 20 kilometre uzaklktaki Afrine gidemeyen Azez halk, kentin terörden arndrldnn haberini aldktan sonra araçlaryla yola dütü. Uzun araç konvoylar ile Afrine giden binlerce Azezli gün boyu kentteki kutlamalara katlp, sevinç gösterisi yapt.

PATLAMALAR SÜRÜYOR

Türk Silahl Kuvvetleri tarafndan Afrin kent merkezinde teröristlerce tuzaklanm patlayc arama tarama ve imha çalmas da sürüyor. Ancak, baz noktalara TSKdan önce giren ÖSO güçlerinin ihmali nedeniyle patlamalar meydana geliyor. Teröristlerin kaçarken geride brakt tuzaklanm patlayclarn imha edilmesiyle Afrin semalarn siyah duman kaplyor.

Öte yandan teröristlerin basks nedeniyle bir süre önce kentlerini terk eden baz Afrinli sivillerin de yeniden ehre döndükleri görüldü.

Ana Sayfaya Git