Türkçe ve Kürtçe yeni yıl mesajı

İçişleri Bakanlığınca görevlendirme yapılan Diyarbakır'ın Sur Belediyesi, vatandaşların yeni yılını Türkçe ve Kürtçe afişler ile kutladı.

Haberler 22.12.2016 - 09:09 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

çileri Bakanlnca Kanun Hükmünde Kararname (KHK) gereince Sur Belediye Bakan Vekili olarak görevlendirilen Vali Yardmcs Bilal Özkann ilçedeki vatandalar belediye hizmetleri ile buluturmak için balatt çalmalar sürüyor.

Özlemle beklenen hizmetlerin hayata geçirilmesi için çalmalarn hzla devam ettii ilçede, vatandalar yürütülen çalmalardan memnuniyet duyuyor.

- ki dilde yeni yl mesaj

Vatandalarn yeni yln kutlamak isteyen Özkann talimat ile Türkçe ve Kürtçe afiler hazrland. ki dilde Yeni ylnz kutlu olsun mesajnn bulunduu afiler, ilçedeki caddelere asld.

Özkan, yapt açklamada, ilçede vatandalara bekledikleri ve hak ettikleri hizmetleri sunmak için çaltklarn ifade ederek, bugüne kadar olduu gibi yeni ylda da ilçe için hazrladklar projeleri uygulamak için çalacaklarn söyledi.

Yeni yldan huzur beklediklerini vurgulayan Özkan, 2017 ylnda tesis edilen huzur ile hizmetlerimizi daha da artrmay, vatandalarmzn belediyeden tüm beklentilerini yerine getirmeyi arzu ediyoruz. Vatandalarmzn yeni yln imdiden kutluyoruz. diye konutu.

- Vatandalar yeni yl mesajndan memnun

Sur ilçesinde esnaf Sahip Tavukçu, yeni yl için Türkçe ve Kürtçe afiler aslmasndan duyduu memnuniyeti dile getirdi.

Bizim dille ilgili hiçbir problemimiz yoktur. Kürtçe pankartlarn böyle resmi kurumlar tarafndan aslmas gayet memnuniyet verici. diyen Tavukçu, Diyarbakr daha güzel günlerin beklediine inancn ifade etti.

Tavukçu, yeni yldan beklentilerinin huzur olduunu vurgulad.

Nizamettin Demircan da, Diyarbakrn kadim bir ehir olduuna iaret ederek, bu kadim kentte ve ülkede bar ve kardelik içinde yaamak istediklerini aktard.

Sur Belediye Bakan Vekilinin Kürtçe ve Türkçe afi ile ilçedeki vatandalarn yeni yln kutlamasndan mutluluk duyduklarn anlatan Demircan, huzur ve kardeliin sürmesini istediklerini ifade etti.

Ana Sayfaya Git