Turkcell'den sağlık çalışanlarına 5GB internet paketi

Turkcell, tüm dünyayı etkisi altına alan yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgınıyla mücadele için durmaksızın görev başında olan sağlık çalışanlarına destek amacıyla özel bir iletişim paketi hazırladı.

Haberler 26.03.2020 - 10:17 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Turkcell açklamasna göre, irket, hazrlanan iletiim paketi kapsamnda salk sektöründe görevli Turkcell kullanclarnn hatlarna ücretsiz 500 dakika konuma ve 5 GB internet paketi tanmlayacak.

Açklamada görülerine yer verilen Turkcell Genel Müdürü Murat Erkan, Türkiyenin, yerinde ve zamannda alnan önlemler sayesinde salgn hastalkla mücadelede tüm dünyada örnek gösterildii belirterek, Turkcell olarak, bu zor zamanlarda vatandalarmzn sal için büyük özveriyle mücadele eden salk çalanlarmza müteekkiriz. ifadelerini kulland.

- Elimizden gelen her türlü destei vereceiz

Skntl günlerin her bireyin sorumluluklarn eksiksiz yerine getirmesiyle alacan belirten Erkan, unlar kaydetti:

Biz Türkiyenin Turkcelliyiz. Bu bilinçle 7/24 görevleri banda olan teknisyenlerimizden doktorlarmza, hemirelerimizden müstahdemlerimize kadar tüm salk personellerimizin de sevdikleriyle rahatça görüebilmeleri için elimizden gelen her türlü destei vereceiz.

nanyorum ki, devletimizin att kararl admlar, vatandalarmzn kurallara uymas ve salk çalanlarmzn üstün gayretleri neticesinde bu hastala kar mücadelemizi ksa sürede kazanacaz.

Turkcell daha önce de devletin ald önlemlere destek vermek amacyla yurt dnda olan müterilerine dünyann her yerinden Dileri Bakanlnn 7/24 hizmet verdii Konsolosluk çar Merkezine (+90 312 292 29 29) yapacaklar aramalar ücretsiz hale getirmiti.

- Tüm operatör kullanclarna sunulan hizmetler

Öte yandan irket, dijital servisleri ile hangi operatörün hattn kullanrsa kullansn evden çalmaya devam eden vatandalara hizmet vermeyi sürdürüyor.

Evlerinde bulunanlar Türkiyenin iletiim ve yaam platformu BiP üzerinden yaknlaryla mesajlap görüntülü olarak görüebilirken, evden çalmak durumunda olanlar da toplantlarn 10 kiiye kadar görüntülü konferans imkan sunan BiP üzerinden yapabiliyor.

TV ve film izlemek isteyenler için TV+, müzikseverler için fizy, evlerinde geçirdikleri zamanda gazete ve dergi okumak isteyenler için Dergilik uygulamasnn yan sra Yaani arama motoru ve paraya veya kredi kartna dokunmadan tüm ödemelerin gerçekletirilebildii Paycell uygulamalar da tüm operatör kullanclarna hizmet veriyor.

Ana Sayfaya Git