Türk'ten CHP itirafı

HDP'li Mardin büyükşepir belediye Başkan Adayı Ahmet Türk, "HDP ile ittifak yok" diyen Kılıçdaroğlu'nu yalanladı.

Haberler 27.03.2019 - 10:41 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Katld bir radyo programnda sorular yantlayan HDPli Ahmet Türk, Klçdarolu ile yapt ittifak görümesini Tabi bir yemek deildi. Sabah kahvaltsnda bir araya geldik. Arkadamzn eski milletvekili o partiden. Böyle bir görümenin mümkün olup olmadn sordu. Ben de niye olmasn dedim. Yani bu teklif bizden gitmedi. Görüme teklifi. Onlardan geldi.(K.Kdan) Seçmen banda doru kararlarla, doru adaylarla gerçekten bu yerel seçimlerde daha baarl olmann artk kaçnlmaz olduunu hepimizin görmesi gerek. Demokrasiyi savunabilecek, demokrasiyi esas alan, demokrasi prensiplerini uygulayabilen ve bunu yürütebilen baz yerlerde o adaylar, etrafnda bütünlemek gerek. Diye düünüyorum. sözleriyle aça çkard.

Türk, kendisine yönetliken Az önce aktardnz düüncelerle paralel miydi? Yani baz kritik illerde memnuniyetsiz olan seçmenin tamamn kapsayacak CHP de paralel mi yani? sorusuna daEvet inanyorum ki söylediklerimiz biraz etkili olur. çünkü söylediklerimiz doru eylerdi. Yaplmas gereken eylerdi. Sayn Klçdarolunu biliyorsunuz. Öyle çok açk konumaz. eklinde yant verdi.

SÖYLEDKLERM HEP ONAYLADI

AhmTürk, Klçdarolu ile ittifak görümesinde anlamaya varldna dair de net konutu. HDPli Türk, Klçdarolu söylediklerimi hep onaylad. Yani yaplmas gereken, yürütülmesi gereken politikalar konusunda kar çkmad. dedi.

Ana Sayfaya Git