Tutşi yerine Kantarcı!

31 Mart seçimlerinden iki gün sonra DİSKİ Genel Müdürlüğü’ne asaleten atanan ve kurumun Genel müdürlüğünü vekaleten yürüten Mehmet Fırat Tutşi, HDP'li yönetimce görevden alınarak yerine Zeki Kantarcı getirilildiği bildirildi.

Haberler 22.04.2019 - 10:38 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

AK Partiden, Diyarbakr Büyükehir belediye Bakan aday olarak seçime giren kayyum Cumali Atilla tarafndan, seçimden hemen iki gün sonra Diyarbakr Su ve Kanalizasyon leri (DSK) Genel Müdürlüünü vekaleten yürüten Mehmet Frat Tutinin asaleten atanmasna, HDPli Büyükehir Belediye Bakanlna seçilen Dr. Selçuk Mzrakl, vize vermedi.

Jet hzyla görevden alnan Tutinin yerine daha önce de DSK Genel Müdürlüü görevini yürütmü olan Zeki Kantarc getirildi. Kantarc, müdür vekillii yapt dönemde atanan kayyum Cumali Atilla tarafndan vekillik görevinden alnmt.

ASALETEN ATANMITI

Diyarbakr Büyükehir Belediyesi Ebakanlar Gültan Kanak ve Frat Anlnn görevden alnarak yerlerine kayyum atanmas sonras, DSK Genel Müdürü Selahattin Elçi görevden alnd. Elçinin yerine Kocaeli Büyükehir Belediyesinde görev yapan Ahmet Karada, DSK Genel Müdürlüüne atand. Kocaelinden getirilen ekip ile kayyum Cumali Atilla arasnda anlamazlk ba gösterince, Karada tayin istedi. Tayinin çkmas ardndan boalan koltua, vekaleten Devlet Su leri (DS) Genel Müdürlüü personeli Mehmet Frat Tuti atanmt. Seçimden iki gün sonra Tuti, DSK Genel Müdürlüüne asaleten atanmt.

Ana Sayfaya Git