Üç aylara doğru

Diyarbakır Müftüsü İşliyen "İslam coğrafyası, Diyarbakır, bölgemiz için ve bölgemizdeki azalan, hafifleyen sıkıntıların tamamen ortadan kalkması için Rabbimize niyazda bulunacağız" dedi.

Haberler 29.03.2017 - 08:53 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Diyarbakr l Müftüsü Burhan liyen, üç aylarn balamas dolaysyla açklama yapt.

Müftü liyen, müftülükte yapt açklamada, rahmet, bereket ve mafiret mevsimi olan üç aylara kavumann sevincini yaadklarn söyledi.

Vatandalarn üç aylarn tebrik eden leyen, 2016 ylnda terörden dolay insanlarmzn camilere gidip ibadetlerini ihya etmeleri zordu. Bu sene hamd olsun Diyarbakrmzda güzellikler yayoruz. Geçen sene yaam olduumuz skntl günlerden sonra, camiye gidemediimiz, namazmz cemaat ile huzur içinde eda edemediimiz günlerden sonra cenab hak bizlere huzurlu günleri nasip etti. ifadelerini kulland.

REGAP KANDL

leyen, slam dininde mübarek saylan üç aylarn müjdecisi olan Regaip Kandilinin toplum hayatnda çok özel önemi ve vazgeçilmez yeri olduunu aktard.

Müftü liyen, unlar kaydetti: Bu huzur ve afiyetin devam ve daha da artmas, güzellemesi için mübarek zaman diliminde yani 30 Mart Perembe günü akamnda idrak edeceimiz Regaip gecesi ile birlikte inallah dualar edeceiz. Rabbimizden huzur temin edeceiz. Rabbimizden salk, afiyet diliyorum. slam corafyas, Diyarbakr, bölgemiz için ve bölgemizdeki azalan, hafifleyen skntlarn tamamen ortadan kalkmas, insanlarn birbirlerine nefretle, kinle, öfkeyle deil; muhhabetle, sevgiyle, rahmetle, nezaketle muamele etmesinin salanmas için Rabbimize niyazda bulunacaz.

Ana Sayfaya Git