Üçüncü kez rakip oldu!

Amca-yeğen Ensarioğu 3'üncü kez milletvekili seçimlerinde karşı karşıya geliyor.

Haberler 25.04.2018 - 09:22 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Devlet eski Bakan ve DYP eski Milletvekili Mehmet Salim Ensariolu, dün Y Partinin yapt Genel dare Kurulu (GK) toplantsna Genel Bakan Meral Akener ile birlikte katld. Akenerin, An itibaryla Y Partili oldu. Allah yolumuzu açk etsin. çok teekkür ediyorum kendisine. Güç, kuvvet verdi bize. çok eski bir dostuz, bizi krmad. Hayrl olsun dedii Salim Ensariolu, bundan önce de yeeni olan Ak Parti Diyarbakr Milletvekili Galip Ensariolu ile 2 kez siyaseten ve seçimlerde kar karya geldi.

AMCA-YEEN çEKMES

Ak Parti, 7 Haziran 2015 seçimlerinde Mehmet Salih Ensariolunu Diyarbakrdan 2inci srada aday göstermi, ancak Ensariolu seçilemeyince, 1 Kasm 2015 seçimleri için Diyarbakrdan 1inci srada bu kez Galip Ensariolunu aday göstermiti. 7 Haziran seçimlerinde 2nci srada olan ve seçilemeyen Devlet eski Bakan Mehmet Salim Ensariolu, 2011 seçimlerinde olduu gibi 7 Haziran seçimlerinde de bir kez daha Diyarbakrdan bamsz adaylk için bavurdu.

3 KEZ BRBRNE RAKPLER

Yeenine kar 1 Kasm seçimlerinde bamsz adayln koyan Ensariolu, 7 Haziran seçimlerindeki faturann kendisine çkarldn söylemiti. 1 Kasm seçimlerinde Ak Partiden seçime giren yeen Ensariolu milletvekili seçilirken, amca Ensariolunun ald oy Meclise girmesine yetmemiti. Mehmet Salim Ensariolu, 2011 seçimlerinde de yeeni Galip Ensarilunun Ak Partiden aday gösterilmesi üzerine yine bamsz aday olmu ve yaklak 30 bin oy almasna karn yine Meclise girememiti.

Diyarbakrdan 3 dönem milletvekillii ve Devlet Bakanl yapan Mehmet Salim Ensariolunun bugün Y Partiye katlmas ile yeeni Galip Ensariolu ile 3üncü kez kar karya gelmi oldu.

Ana Sayfaya Git