Ün ailesine yardım yağdı…

Söz Gazetesi'nin dünkü manşetinde yer alan “Her şeyimizi Tükettik” haberi ses getirdi. Agahan Ün ailesine, bir çok kesimden ve kamu kuruluşundan yardım yağdı.

Haberler 08.02.2017 - 09:44 Son Güncelleme : 08.02.2017 - 12:51

Surdaki çukur siyaseti yüzünden evlerini terk etmek zorunda kalan madur ailelerden 7 nüfuslu Ün ailesinin dramn önceki gün Söz haber Her eyimizi tükettik manetiyle gündeme tad. Haberin yaynlanmasndan hemen sonra birçok resmi kurum ve kurulularn yan sra haber merkezimizle irtibata geçen Beir Dernei Güneydou bölge koordinatörü Ergün çolak, Ün ailesine Beir Dernei olarak yardm etmek istediklerini belirtti.

SÖZ HABER SES GETRD

Maduriyetin yerinde tespitinin hemen ardndan hazrlanan gda ve giyim kolilerini haber ekibimizle beraber Ün ailesine teslim edildi.

Beir Dernei Güneydou bölge koordinatörü Ergün çolak, Agahan Ün Ailesinin maduriyetini Diyarbakr Söz Gazetesinden örendiini ve zaman kaybetmeden bizimle irtibata geçtiini belirtti.

ALEYE YARDIM YADI

Ergün çolak Beir Dernei olarak veren el ile alan eli birletiriyoruz diyerek unlar söyledi; Veren el kime verdiini bilmeden, alan elde kimden aldn bilmeden bu ii gerçekletiriyoruz. Hayr, severlerden aldklarmz ihtiyaç sahiplerini tespit ederek bunlar tespit ediyoruz. Biz Agahan Ün ailesinin haberini Diyarbakr Söz gazetesinde gördük, ona istinaden biz bu aileye geldik bu ailede gerekli sosyal inceleme yapldktan sonra her ay kendilerine yardm yapacaz inallah. Aileyi gördük madur durumdalar acil olarak kendilerine imdilik ilk etapta kumanya gda yardmnda bulunduk imdi ihtiyaç taleplerini alacaz daha sonra sosyal incelemesini yaparak bu aileye her ay giyim ve gda yardm yapacaz inallah. Beir sosyal yardmlama dernei kamu yararna çalan dernekler statüsünde olup 55 ülkede Türkiyede de 254 temsilcilii ile faaliyetlerini yürütmektedir. En son Suriye Halep kampanyamz oldu Semerkant, Tümsiad, Beir önderliinde bu faaliyeti yürütüyoruz. u ana kadar 200 Tr yardm malzemesi topland bunlarn yars bölgeye gönderildi yars da 12 bölge de oluturulan lojistik depolarmzda uan tavsif ediliyor. Tavsifler bittikten sonra onlarda bölgeye gönderilecek. Beir derneine yardm da bulunmak isteyen hayrseverler tüm operatörlerden ba yazp 4042ye göndererek 5 TL bata bulunabilirler bunun en kolay yolu budur. ifadelerini kulland.

ÜN ALESNDEN TEEKKÜR

Yaplan yardmlardan dolay mutluluu gözünden okunan Ün ailesi Söz haber ekibine teekkür ederek duygularn u sözlerle ifade etti; Bata Söz habere bize sahip çkt için çok teekkür ederim. Beir derneine de teekkür ediyorum bize sahip çktnz Allah raz olsun bizi sahipsiz brakmadnz için hepinizden Allah raz olsun Allah iinizi rast getirsin bize yardm eden yardm sözü veren ve el uzatan herkese çok teekkür ediyorum Allah hepinizden raz olsun buraya kadar da geldiiniz için çok teekkür ederim

Ana Sayfaya Git