Üniversite öğrencileri, eşyalarını duygulandıran bir notla gönderdi

Elazığ'da meydana gelen 6.8'lik depremin ardından üniversite öğrencilerinin depremzedelere gönderdiği yardım valizindeki notlar okuyanları duygulandırdı.

Haberler 03.02.2020 - 00:32 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

24 Ocakta meydana gelen 6.8lik depremin ardndan Türkiyenin dört bir yanndan depremzedeler için yurdun dört bir tarafndan yardmlar gelmeye devam ediyor. Yardmlarn içerisinden ise okuyanlar duygulandran ve birlik beraberlii gösteren farkl farkl notlar da çkyor. Son olarak Karabükten depremzedelere kendi kyafetlerini, tabaklarn, kitaplarn ve kiisel eyalarn yollayan bir üniversite örencisinin valizin içine brakt not gören herkesi hem duygulandrd, hem de gururlandrd.

Kargo irketlerinin Elaz depreminden sonra yardm yapmak isteyen vatandalarn malzemelerini bölgeye ulatrmak için kampanya balattn ifade eden Ankara Türk Kzlay Sevkiyat Genel Müdürü Fatih Kehinci, Kargolardan bize teslim edilen bir valizi açtmzda Karabükten üniversite okuyan bir kardeimizin bir valiz gönderdiini gördük. Valizin içerisinde çok anlaml bir not vard. Arkadamz Giymediklerim deil, hepsi giyindiim ve kullandm eyler yenisine gücüm yok örenciyim çünkü, kitaplar ise üniversite örencilerine uygundur sizi seviyorum kalbimiz ve aklmz sizinle diye bir not göndermi. Biz bu durumla çok karlayoruz. Açtmz birçok kutu ve paketin içerisinde böyle notlar buluyoruz. Farkl bir not daha bulduk ayrca gda kolisinin içerisinde bu koli Ev yapm tarhanann içine anneannem ve annem yapt size ksmetmi diye gönderilen bir poetimiz var ayrca. u an konumak o kadar zor ki sürekli boazmz düümleniyor. Türkiyede insanlar nerede bir ihtiyaç sahibi varsa ona bir ekilde elinde ne varsa bir ekilde ulatryor dedi.

Ana Sayfaya Git