Üniversite personelinin görevde yükselme sınavı

Yükseköğretim Kurulunca, "2018 yılı Görevde Yükselme ve Unvan Değişikliği Merkezi Yazılı Sınavı" 8 Eylül Cumartesi gerçekleştirilecek

Haberler 06.07.2018 - 11:34 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Adaylar bavurularn 24-31 Temmuz tarihlerinde sinavbasvuru.anadolu.edu.tr üzerinden yapabilecek

Yükseköretim Kurulunca (YÖK), 2018 yl Görevde Yükselme ve Unvan Deiiklii Merkezi Yazl Snav 8 Eylül 2018 Cumartesi yaplacak.

YÖKten yaplan yazl açklamaya göre, Yükseköretim Üst Kurulular ile Yükseköretim Kurumlar personeline uygulanacak Görevde Yükselme ve Unvan Deiiklii Snavnn artlar ve ayrntlar belli oldu.

Snava katlacak adaylar, bavurularn 24-31 Temmuz 2018de sinavbasvuru.anadolu.edu.tr internet adresinden yapabilecek ve 85 lira snav ücreti ödeyecek.

Adaylar 85 lira snav ücretinin ödemesini, Snav Hizmetleri Web Sitesi üzerinden snav bavurusu esnasnda, kredi ve banka kartyla gerçekletirilecek. Baka kanallardan ödeme kabul edilmeyecek.

Snav bavuru sürecini tamamlamayan adaylarn bavurusu geçersiz saylacak. Snav bavurusundan vazgeçen, bavurusu geçersiz saylan, snava girmeyen veya giremeyen, snava alnmayan veya çkarlan, snavda baarsz olan veya snav geçersiz saylan, ücret gerektirmeyen bir ilem için ücret yatran veya ayn ilem için birden fazla ödeme yapm olan adaylarn ödedikleri ücretler iade edilmeyecek. Ücretlerin doru yatrlmamasnn sorumluluu adaylara ait olacak.

Adaylarn kimlik bilgileri, snava girecekleri yer, zaman bilgileri ve sorumlu olduklar snav konularn içeren Snav Giri Belgeleri Anadolu Üniversitesi Rektörlüünce düzenlenecek ve snav hizmetleri 3-7 Eylül 2018de adaylarn eriimine açlacak.

11 snav merkezinde yaplacak

Snav sorular, çoktan seçmeli, 5 cevap kl, 2 kitapçk türü olacak ekilde Anadolu Üniversitesi Rektörlüünce hazrlanacak.

Snav, 8 Eylül 2018 Cumartesi saat 14.00te yaplacak. Tek oturum halinde düzenlenecek snav, Adana, Ar, Ankara, Edirne, Eskiehir, stanbul, zmir, Konya, Mardin, Sinop ve anlurfa olmak üzere toplam 11 snav merkezinde gerçekletirilecek.

Görevde yükselme snavna katlanlara 80 soru sorulacak ve 120 dakika süre verilecek. Unvan deiiklii snavna katlanlara ise 50 soruyu yantlamalar için 75 dakika ayrlacak.

Ana Sayfaya Git