Üniversitelilerden Mehmetçiğe ve Erdoğan'a Afrin teşekkürü

Dicle Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Öğrenci Konseyi üyeleri, düzenledikleri basın açıklamasında, Afrin'in teröristlerden temizlenmesinden dolayı Türk Silahlı Kuvvetleri'ne ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a teşekkürlerini iletti.

Haberler 24.03.2018 - 10:47 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Dicle Üniversitesi lahiyat Fakültesi Örenci Konseyi üyeleri, Suriyenin Afrin bölgesinin terör örgütlerinden temizlenmesi için balatlan Zeytin Dal Harektna desteklerini sunmak ve Cumhurbakan Erdoana teekkür etmek için bir basn toplants düzenledi. lahiyat Fakültesi Camiinde klnan cuma namaznn ardndan yaplan basn açklamasnda konuan örenci konseyi üyelerinden Aye Engin, Cumhurbakan Erdoann yannda olacaklarn belirterek, unlar söyledi:

Emperyalist güçler kendi emellerine ulamak için Ortadouda kirli savalar çkarmakta ve bölgenin petrol bata olmak üzere kaynaklarn elde etmek için her türlü kirli oyunlar oynamaktadr. Bunun yannda, son zamanlarda terör örgütlerini kullanarak baz ülkelerde kaos çkarma peindedirler. slamn son kalesi Türkiye devletinin büyüyüp, güçlenmesine hazmedemeyen emperyalist devletler, bu gelimeleri durdurmak için ülkemizin güney snrnda terör koridoru oluturmak istediler. Bundan dolay 20 Ocak 2018 tarihinde hükümetimizin ald kararla Türk Silahl Kuvvetlerimiz, ülkemizin güney snrna yaplan terör olaylarn bastrmak ve Suriyenin kuzeyinde, Amerikann oluturmak istedii terör koridorunu bozmak için Zeytin Dal Harektn düzenleyip, bölgede yaayan Kürt, Türk ve Arap halklarnn terör belasndan kurtulmasn salamtr. Heraktta tek bir sivile ve sivil yerlekesine zarar vermeden çok baarl ve askeri bir deha ile bölge teröristlerden arndrlm ve Afrin kurtarlp, gerçek halkna hediye edilmitir. Böylelikle Amerikann ve dier emperyalist güçlerin tasarlad plan da hükümetimiz, Türk Silahl Kuvvetlerimiz ve Cumhurbakanz Recep Tayyip Erdoan tarafndan boa çkarlmtr. Bundan dolay bata sahada kahramanca mücadele eden askerlerimize, dik duruu ve kararlyla Cumhurbakanmz ve Bakomutanmz Recep Tayyip Erdoana teekkür ederiz. Bundan sonra, ümmedin umudu olan Cumhurbakanmz Recep Tayyip Erdoann yannda olmaya söz veriyoruz.

Ana Sayfaya Git