Üniversitelilerin yüzünü güldürecek

Mardin Artuklu Üniversitesi ve Türk Kızılay Mardin Şube Başkanlığı iş birliğinde ihtiyaç sahibi üniversite öğrencilerine ücretsiz giyim sağlamak için "Mardin Butik" mağazası açıldı.

Haberler 08.01.2020 - 11:14 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Mardin Artuklu Üniversitesi ve Türk Kzlay Mardin ube Bakanl i birliiyle ihtiyaç sahibi üniversite örencilerine ücretsiz giyim salamak amacyla Mardin Butik maazas hizmete girdi.

Mardin Artuklu Üniversitesi Edebiyat Fakultesinde Türk Kzlay Mardin Butik maazasnn açl amacyla düzenlenen törende konuan Vali ve Mardin Büyükehir Belediyesi Bakan Vekili Mustafa Yaman, Türk Kzlaynn dünyann her yerinde ülke adna dezavantajl kiilerin yannda yer aldn söyledi.

Allah ülkemizin markas olan Türk Kzlayna güç kuvvet versin. diyen Yaman, Türk Kzlay Genel Merkezinin gayretleri, Mardin Artuklu Üniversitesinin yer göstermesiyle Mardinde de maaza açldn belirtti.

Maazann açlmasnda emei geçenlere teekkür eden Yaman, öyle konutu:

YÜZLERN GÜLDÜRECEK

Gerçekten buraya gelen örencilerin büyük çounluu dar kesimli ailelerden. htiyaç sahiplerine Mardindeki hayrseverler destek veriyor. Biz de kurumlar olarak destek veriyoruz ama imdi her zamanki gibi Türk Kzlayn yanmzda görüyoruz, özellikle örenci kardelerimiz yanlarnda görüyorlar. Maazann hayrl olmasn diliyorum.

Türk Kzlay Yönetim Kurulu Üyesi Ercan Tan da ülke genelinde balattklar Uni Butik projesi için bir araya geldiklerini, proje kapsamnda ihtiyaç sahibi üniversite örencilerini rencide etmeden, kendilerini memnun edecek bir ekilde giyim ihtiyaçlarn karlamak amacyla Uni Butik maazalarnn 37incisini açtklarn bildirdi.

MARDN BUTK DEVREDE

Maazadaki ürünlerin kaliteli olduunu ifade eden Tan, Buradaki ürünlerimizin tamam Türkiyenin belli markalarndan gelmitir. Her üniversitede bir butik yapmaya çalyoruz. ifadesini kulland.

Daha sonra maazann açl yapld.

Açla, Mardin Vali Yardmcs Cokun Öztürk, Artuklu Kaymakam Hac Hasan Gökpnar, Rektör Yardmclar Prof. Dr. Sibel Dervi ve Prof. Dr. Vahap Özpolat ile kurum müdürleri ve davetliler katld.

Ana Sayfaya Git