Usal İlçe İlçe Geziyor!

Seçim çalışmalarını aralıksız sürdüren CHP’li milletvekili adayları, Hazro ve Silvan ilçelerini ziyaret ederek esnaf ve vatandaşlarla bir araya geldi.

Haberler 07.06.2018 - 10:00 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

24 Haziranda yaplacak olan Cumhurbakanl ve milletvekili genel seçimi için çalmalarn sürdüren Cumhuriyet Halk Partisinnin 27. dönem Diyarbakr milletvekili adaylar, gittikleri yerlerde esnaf ve vatandalarla bir araya gelerek seçimler için destek istiyor.

LçE GEZLERN SÜRDÜRÜLOR

Seçim çalmalar kapsamnda sabah erken saatlerde Yeniehir ilçesinde bulunan seçim bürosunda bir ayara gelen ve aralarnda CHP Diyarbakr 1.sra milletvekili aday Mahmut Aziz Usaln da bulunduu milletvekili adaylar, oluturduklar kalabalk araç konvoyu ile Diyarbakrn Hazro ilçesine hareket etti. Hazro ilçesinde ilçe tekilat ve partililer tarafndan karlanan milletvekili adaylar, esnaf ziyaretini tamamladktan sonra ilçenin HDPli kadn belediye bakan Güler Özavc Douyu makamnda ziyaret etti. CHP Diyarbakr 1.sra milletvekili aday Mahmut Aziz Usal ve beraberindeki milletvekili adaylarn bina giriinde karlaan belediye bakan Dou, CHPnin milletvekili adaylarn ilçelerinde görmekten memnuniyet duyduunu ifade etti.

HAZRO VE SLVAN LçELER

Hazro ilçesindeki ziyaretlerini tamamlayan milletvekili adaylar, öleden sonra ise Silvan ilçesine hareket etti. Silvan ilçe giriinde partililer tarafndan karlanan CHP Diyarbakr 1.sra milletvekili aday Mahmut Aziz Usal ve beraberindeki milletvekili adaylar ehir turu attktan sonra ilçe bakanlna geçti. Burada bir süre dinlenen milletvekili adaylar, ilçe bakanlndan balayarak Silvan esnafn gezdi. Esnaf ve vatandalarn siyasilerden beklentilerini dinleyen milletvekili adaylar, 24 Haziran seçimlerini kazanmalar durumunda kendilerini güzel günler beklediini belirterek seçimlerde esnaf ve vatandalarn desteini istedi. Milletvekili adaylar, seçim çalmalar kapsamnda ilçede bulunan Silvan Muhtarlar Dernei bakanl ile Silvan Esnaf ve Sanatkrlar Kredi Kefalet Kooperatifini de ziyaret etti.

Ana Sayfaya Git