Usal Esnafla Buluşuyor

Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekili Genel Seçimlerinin yapılacağı 24 Haziran’a sayılı günler kala seçim çalışmalarına hız veren CHP Diyarbakır Milletvekili adayları Bağlar’da esnaf ve vatandaşları ziyaret edip seçimlerde desteklerini istedi.

Haberler 04.06.2018 - 09:48 Son Güncelleme : 04.06.2018 - 10:08

Türkiyenin yeni Cumhurbakann ve milletvekillerini seçecei 24 Hazirana sayl günler kala siyasi partilerin milletvekili adaylar esnaf ve vatandalar ziyaret ederek seçimlerde kendilerine destek vermelerini istiyor. Bu kapsamda Cumhuriyet Halk Partisinin 27. dönem Diyarbakr 1. Sra Milletvekili Aday Mahmut Aziz Usal, 2. Sra Milletvekili Aday Turgut Klç, 3. Sra Milletvekili Aday Mehmet erif Doru ve 4. Sra Milletvekili Aday Ahmet Özgüvercin Balar ilçesi ziyaret etti.

BALAR ESNAFIYLA BULUTU

Balar ilçesinde Girne, Fatih, Gürsel ve Nüket Cokun caddelerinin kesitii dört yolda bir araya gelen milletvekili adaylar, Nüket Cokun caddesindeki esnaf batan sona ziyaret ettikten sonra Sakarya caddesine girerek buradaki esnaf da ziyaret etti. Esnaf ve vatandalardan destek sözü alarak yollarna devam eden adaylar, daha sonra Gürsel caddesine geçti. Buradaki esnaf ve vatandalarla sohbet edip dertlerini dinleyen ve taleplerini not alan milletvekili adaylar 24 Hazirandan sonra CHPnin iktidar olmas halinde güzel günlerin geleceini söyledi.

Esnaf ziyareti srasndan Halklarn Demokrasi Partisinin seçim bürosunu da ziyaret eden CHPli milletvekili adaylar, Cumhurbakanl seçimlerinin ikinci tura kalmas halinde Cumhurbakan aday Muharrem nceye destek isteyip 11 Hazirandaki mitingine tüm HDPlileri davet etti.

Ana Sayfaya Git