Usal Sur Esnafınıyla!

Seçim çalışmalarını aralıksız sürdüren CHP’li milletvekili adayları, Diyarbakır’ın merkez Sur ilçesini ziyaret ederek esnaf ve vatandaşlarla bir araya geldi.

Haberler 13.06.2018 - 08:57 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Cumhurbakanl ve milletvekili genel seçimlerinin yaplaca 24 Haziran için çalmalarn sürdüren Cumhuriyet Halk Partisinnin 27. dönem Diyarbakr milletvekili adaylar, gittikleri yerlerde esnaf ve vatandalarla bir araya gelerek seçimler için destek istiyor.

SUR ESNAFIYLA GÖRÜTÜ

Seçim çalmalar kapsamnda Yeniehir ilçesinde bulunan seçim bürosunda bir ayara gelen ve aralarnda CHP Diyarbakr 1.sra milletvekili aday Mahmut Aziz Usal, 2. sra milletvekili aday Turgut Klç, 3. sra milletvekili aday Mehmet erif Doru, 4. sra milletvekili aday Ahmet Özgüvercinin de bulunduu milletvekili adaylar, Sur esnafn ziyaret etti. Milletvekili adaylarna zmirden gelen zmir Balkan ve Rumeli Dernekleri Federasyon Bakan Gürol Türkmentepe, zmir il örgütünden Gökhan Ylmaz, Bankas Yönetim Kurulu üyesi Müslüm Sar ve Van önceki dönem il bakan Cemal en elik etti.

24 HAZRANA YÖNELK

Dakap meydanndan balayp Gazi caddesindeki esnaf ziyaret eden milletvekili adaylar, dört ayakl minare civar, Sülüklü Han ve Hasan Paa Hanlarn da ziyaret ederek buradaki vatandalarla sohbet etti. 24 Haziranda yaplacak seçimler için kendileri ve Cumhurbakan aday Muharrem nceye destek isteyen milletvekili adaylarndan Mahmut Aziz Usal, vatandalarla sohbetinde Bir oy da bir oydur. Benim vereceim oyla ne olur diye düünmek yanl olur. Bir oyla her eyi deitirebilirsiniz. Bu yüzden 24 Haziran günü sandk bana gidip oyunuzu kullanmanz rica ediyoruz dedi.

Ana Sayfaya Git