Üstünlük TSK'ya geçti...

TSK ve ÖSO’nun, batı, kuzey ve doğu yönlerinde kırsaldan başlattığı operasyon sürecinde örgütün stratejik ve coğrafi üstünlüğü sona erdirildi.

Haberler 06.03.2018 - 09:36 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Afrin merkeze yönelen TSK ve ÖSO ittifak için yeni hedeflerin Kefer Cenne, Mabadl ve eran olduu bildiriliyor. TSKya bal özel birlikler, cumartesi gece yars eran önlerine kadar szmay baard. PKKnn kasaba çevresindeki ilk hattn kran Özel Kuvvetlere destek amaçl gelen ÖSO birlikleri ile teröristler arasnda eran kasaba kavanda çatmalar sürüyor.

Azez hattndan ana merkeze ilerleyen birliklere ek olarak, Raco-eyh Hadid cephesinden de Afrine ilerleyen birlikler için Mabadl kasabas öncelikli nokta özellii tayor. Suriyeli muhalif grup komutanlar Cinderes için de geri saymn baladn bildirirken, eyh Hadid ve Raco cephelerinde sahann PKKl cesetleri ile dolu olduu bilgisini veriyorlar.

Mevziler ate altnda

Zeytin Dal Harekat kapsamnda Hatayn karsndaki terör mevzileri, sava uçaklar, obüs toplar ve çoklu roketatarlarla ate altna alnd. Harekat kapsamnda Afrinin batsnda yer alan teröristlere ait mevziler, sava uçaklar, obüs toplar ve çoklu roketatarlarla vuruldu. Bombalanan alanlardan yükselen duman, Hatay snr hattndan da görüldü.

Ana Sayfaya Git