Vali Atik, 5 teröristin etkisiz hale getirildiği bölgede

SİİRT'in Baykan ilçesinde PKK'lı 5 teröristin etkisiz hale getirildiği operasyon bölgesine giden Vali Ali Fuat Atik, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'yla görüşerek, operasyonla ilgili bilgi verdi.

Haberler 02.05.2019 - 10:21 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Vali Ali Fuat Atik, Baykan ilçesinde güvenlik güçlerince dün 5 PKKl teröristin etkisi hale getirildii operasyon bölgesinde incelemelerde bulundu. Operasyona katlan güvenlik güçleriyle bir araya gelen Vali Atik, çileri Bakan Süleyman Soyluyla canl yaynla yaklak yarm saat süren telefon görümesinde, operasyon ile ilgili bilgi verdi. Bakan Soylu ile yapt görümede Vali Atik Güvenlik güçlerimizi terör örgütü PKKya kar operasyonlar aralksz devam ediyor. Bu bölgede 5 PKKl terörist etkisiz hale getirilmitir. Bizlerde bugün güvenlik güçlerimiz ile beraber operasyonlarn olduu bölgede inceleme yaptk ve bilgi aldk dedi.

Bakan Soylu ile yapt görümenin ardndan Vali Atik, operasyondaki güvenlik güçlerini tebrik ederek, terörle etkin ve kararl mücadelenin kararllkla ve azimle devam edildiini belitti.

Operasyon bölgesinde Vali Ali Fuat Atike, l Jandarma Komutan Tugeneral Hüseyin Hilmi Atabay ve l Emniyet Müdür Vekili Saruhan Kzlay elik etti.

Ana Sayfaya Git