Vali Güzeloğlu: Bağlar'da insanlarımız hak ettiği yaşam düzeyine ulaşacak

Bağlar İlçe Belediyesi’ni ziyaret eden Diyarbakır Valisi Hasan Basri Güzeloğlu, ilçe halkının hak ettiği yaşam düzeyine ulaşacağına inandıklarını, bunun için tüm desteğe hazır oldukları vurguladı.

Haberler 25.06.2019 - 10:44 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Diyarbakr Valisi Hasan Basri Güzelolu yaplacak çalmalarda kamu kurumlar olarak desteklerini belirtmek üzere Balar lçe Belediyesini ziyaret etti.

Merkez Balar lçe Belediyesini ziyaret eden Güzelolunu Belediye Bakan Hüseyin Beyolu, Bakan Yardmclar, belediye birim müdürleri karlad.

BALARIN HAK ETT YER

Belediye Bakan Makam odasnda arlanan Güzelolu, gerçekleen ziyarete ilikin yapt açklamada, Balar ilimizin hem nüfus hem de alan büyüklüü olarak en önemli bir ilçesi olduunu, ayn zamanda da çok önemli sorunlarnn da olduunu biliyoruz. Altyap da ve buna bal dönüüm sürecinde bata imar olmak üzere temel sorunlarnda inallah yeni dönemin hizmetle balanlacan, insanlarmzn hak ettii yaam düzeyine, kalitesine ulaacana inanyorum. dedi.

YAAM KOULLARINI YÜKSELTMEK

Yaplacak çalmalarda desteklerini sunacaklarn belirten Güzelolu, Bu perspektifte bizlerin de sayn bakana ve belediyemizin tüm çalmalarna destek olacamzn altn çizmek istiyorum. nsan merkezli bir yönetim anlaym insan merkezine alan, hizmeti ibadet sayan ve halkn duasn hakkn rzasnda bulan bir bakn temsilcileriyiz. Bu noktada Diyarbakrmzn her köesine, kiisine ve meselesine olduu gibi her skntsnda da bakann ve Balarn yannda olacaz. lçe kaymakaml, tüm kamu kurumlar ve tüm imknlarmz inallah gelecek günlerde Balar hizmeti ve çabas içerisinde olacaz. ifadelerini kulland.

Güzelolunun yapm olduu ziyaretten duyduu memnuniyeti dile getiren Hüseyin Beyolu, Biz Diyarbakr olarak çok ansl bir iliz. Gerçekten hizmet adam, büyük insan ve devlet adamnn bize vali olmas gurur kaynamzdr. Valimizin destekleriyle belediyemizin tüm imknlarn harcayarak hizmet ederiz inallah. eklinde konutu.

Ana Sayfaya Git