Vali muhtarlarla buluştu

Diyarbakır Valisi Hasan Basri Güzeloğlu, Dicle ilçesinde muhtarlarla bir araya geldi.

Haberler 14.03.2019 - 10:32 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Vali Güzelolu, Diyarbakr Cumhuriyet Basavcs Kamil Erkut Güre, l Jandarma Komutan Yardmcs Albay Fatih Klnç ile Dicle ilçesinde incelemelerde bulundu.

Kanaat önderleri, ardndan muhtarlarn katlmyla düzenlenen toplantya katlan Güzelolu, önceliklerinin insan olduunu söyledi. Güzelolu, öyle konutu:

VAL MUHTARLARLA

Derdiniz derdimiz, bizim kalbi amacmz ve arzumuz bu. Bu ilin her bir köesinin, yaayan her bir kiisinin daha iyiye, güzele erimesi, huzurlu güvenli bir beldede, ehirde, ilçede, mahallede, kalknm ve gelimi olarak yaayabilmesi, hak ettii hizmetleri alabilmesi, insanca insan onuruna yakan bir ekilde birinci snf bir vatanda olarak kendini hissetmesi. Bu topraklar nice evliyann, hak ann yaad, manevi olarak bekçiliini yapt topraklardr. Her bir karnda bu manevi hava vardr. Yine her bir karnda da bu topraklar vatan eyleyen ehitlerin kan vardr. Bu topraklar bedeli kanla ödenmi, canla elde edilmi topraklardr. Hiçbir haine hiçbir ihanete de teslim edilmeyecek topraklar ve vatandr.

Dicle Kaymakam Alparslan Klç ve Diyarbakr Büyükehir Belediyesi Genel Sekreter Yardmcs Mehmet Ali Sabaz da ilçede yaplan hizmetleri anlatt.

Ana Sayfaya Git