Valilerde 'bıyık' modası yayılıyor

Erdoğan'ın bakan ve milletvekillerine "bıyık bırakma" tavsiyesine Valiler de uydu. Bölge Valilerinin çoğu, bıyık bırakmaya başladı.

Haberler 07.03.2018 - 09:08 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Cumhurbakan Recep Tayyip Erdoann tavsiyesi üzerine byk brakan bakanlar ve milletvekillerinin ardndan bürokratlar da modaya uydu. 2017 Haziran aynda Diyarbakr Valiliine atanan Hasan Basri Güzelolu, ayn dönemde Siirt Valiliine atanan Ali Fuat Atik, ubat aynda byk brakmaya balad. Güzelolunun daha önce valilik yapt illerde byk brakmad belirtildi.

VALLERDE BIYIK MODASI

Yine ayn dönemde Tunceli Valilisi olan Tuncay Sonel, Bingöle atanan Vali Ali Mant ile Elaza atanan Vali çetin Oktay Kaldrm da 2018 Ocak ayndan itibaren byk brakmaya balad. Elazdan Vana Vali olarak atanrken byksz olan Van Valisi Murat Zorluolu da Ocak aynn banda modaya uydu.

HIZLA YAYGINLAIYOR

2016nn Haziran aynda Batmana vali olarak atanan Vali Ahmet Denizin ise ksa süreliine de olsa modaya uyduu, ubat aynda brakt byklarn 1 hafta sonra kestii gözlendi.

Bykl olarak göreve balayan Mardin Valisi Mustafa Yaman ve rnak Valisi Mehmet Aktata ise herhangi bir deiiklik gözlenmedi.

Ana Sayfaya Git