Valiliğin ilgisi yok!

Vizyon Fuar Organizasyonun Diyarbakır'da düzenlemeyi planladığı "Yöresel Tatlar Diyarbakır'da Buluşuyor" etkinliğinde, İl valiliğinin yer aldığı yönündeki iddia ve dağıtılan broşürlerdeki valilik logusunun gerçeği yansıtmadığı bildirildi. Valilik, "ilgimiz yok" açıklamasında bulundu.

Haberler 11.11.2017 - 10:32 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Vizyon Fuar Organizasyonun Diyarbakrda düzenlemeyi planlad Yöresel Tatlar Diyarbakrda Buluuyor etkinliinin l valiliiyle bir ilgisinin olmad bildirildi.

Valilikten yaplan yazl açklamada u ifadeye verildi.

LGMZ YOK!

limizde faaliyet göstermekte olan Vizyon Fuar Organizasyon adl ticari bir kurulu tarafndan düzenlenecei belirtilen 81 lden Gelen Yöresel Tatlar Diyarbakrda Buluuyor adl etkinlie ait davetiyelerde ve tantm materyallerinde Valiliimizin logosu kullanlm olup bu durum, söz konusu etkinliin düzenlenmesinde Valiliimizin payda olduu intibas uyandrmaktadr.

Valiliimizin logosu anlan etkinlie ait davetiyelerde ve mevcut olmas halinde hazrlanan görsellerde izinsiz olarak kullanlm olup, Valiliimiz söz konusu etkinliin bir payda deildir.

Etkinlie katlp, katkda bulunmak isteyecek olan firma ve vatandalarmzn muhtemel bir maduriyet yaamamalar adna konuya duyarllk göstermeleri önem arz etmektedir.

Anlan 81 lden Gelen Yöresel Tatlar Diyarbakrda Buluuyor adl etkinlikle Valiliimizin herhangi bir ilgisinin olmad hususu;

Kamuoyuna saygyla duyurulur.

Ana Sayfaya Git