Valilik fuarı desteklemiş

"Birtakım basın-yayın organlarında ve çeşitli sosyal medya hesaplarında, Valiliğimiz ve Büyükşehir Belediyemizin TÜYAP Diyarbakır Kitap Fuarı'ndan desteğini çektiği şeklinde, kamuoyunu yanıltmaya ve farklı algı oluşturmaya yönelik haberlere ve iddialara yer verilmiştir. Söz konusu iddialar gerçeği yansıtmamaktadır"

Haberler 04.10.2019 - 10:43 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Diyarbakr Valilii ve çileri Bakanlnca görevlendirme yaplan Diyarbakr Büyükehir Belediye Bakanlnn, TÜYAP Diyarbakr Kitap Fuarndan desteini çektii iddialarnn gerçei yanstmad bildirildi.

Diyarbakr Valiliince yaplan açklamada, Valilik ve Büyükehir Belediyesinin bugüne kadar olduu gibi kente katma deer salayan, ilin ekonomisine katk sunacak tüm çalmalar desteklenmeye devam edilecei belirtildi.

Açklamada unlar kaydedildi:

DESTEK SUNMUTUR

Birtakm basn-yayn organlarnda ve çeitli sosyal medya hesaplarnda, Valiliimiz ve Büyükehir Belediyemizin TÜYAP Diyarbakr Kitap Fuarndan desteini çektii eklinde, kamuoyunu yanltmaya ve farkl alg oluturmaya yönelik haberlere ve iddialara yer verilmitir. Söz konusu iddialar gerçei yanstmamakla birlikte, konunun taraf olan Diyarbakr Ticaret ve Sanayi Odas ile TÜYAP yetkilileri tarafndan, Valiliimizin ve Büyükehir Belediyemizin Kitap Fuarna tam destek verdii, fuar etkinliklerine tantm ve ulam bakmndan katk sunduu ifade edilmitir.

Yalnzca, ticari bir faaliyet olan fuarn tantm mecralarnda ve yaynlarnda kamu kurumu olarak Valiliimizin ve Büyükehir Belediyemizin logolarn kullandrmad, ilgili taraflarca belirtilmitir. Bu balamda, söz konusu aslsz ve gerçee aykr iddialar ve haberleri yayarak kamuoyu nezdinde Valiliimiz ve Büyükehir Belediyemize kar olumsuz bir tavr oluturmaya çalan, gerçekten uzak ve kamuoyunu kastl olarak yanltmay amaçlayan çevrelere kar her türlü hukuki tasarrufumuzun sakl olduu bilinmelidir.

Ana Sayfaya Git