Vazife gönülleri birleştirebilmek!

STK Temsilcileri ve Kanaat Önderleriyle yaptığı toplantıda konuşan Kayapınar Belediye Başkanı Mustafa Kılıç, Üzerlerine düşen vazifenin toplumun bayındırlık olarak imarından ziyade gönüllerdeki o tahribatın ortadan kaldırılması olduğunu söyledi.

Haberler 16.04.2017 - 09:55 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Kayapnar Belediyesince, Diyarbakrdaki 70e yakn STK temsilcisi ile Kanaat Önderlerinin katld bir istiare toplants düzenlendi. Toplantya, AK Parti Diyarbakr Milletvekilleri Galip Ensariolu ve Ebubekir Bal, AK Parti l Bakan Muhammet Dara Akar, Sur Belediye Bakan Bilal Özkan ve toplantya ev sahiplii yapan Kayapnar Belediye Bakan Mustafa Klç katld.

GENçLER VE KADINLAR ÜZERNDE DEZENFORMASYON SYAS ZLEDLER

Klç, Belediyeye baladktan sonra, önceki dönem belediye yönetiminin kurumda ne ekilde tahribatlar yarattn bizzat yaayarak gördüünü vurgulayarak, Özellikle gençlerimiz, kadnlarmzn ve toplumun belirli kesimleri üzerinden nasl bir dezenformasyon siyaseti izlediklerini bizzat müahede ettim.

5 YAINDAK çOCUKLARIN ZHNNE ZERDÜLÜÜ ENJEKTE ETTLER

Belediyemiz bünyesinde bulunan Kültür evlerinde, çocuk krelerinde yavrularmza ne ekilde eitim verdiklerini bizzat gördük. Öyle ki o 5 yandaki çocuklarmzn zihnine zerdülük, Leninizm, komünizmi ve bu yörenin diniyle, imanyla, kültürüyle alakas olmayan her türlü maddeleri zerk ettiklerine ahit olduk. Ben biliyorum ki Diyarbakr ve bu yörenin insan mütedeyyin ve muhafazakarlardan olumaktadr diye konutu.

BÖLGE NSANININ MANI VE HLASLI DAHA FAZLA

Burada yaanan iman ve ihlasn bizim baka yörelere göre biraz daha ön planda olduunun altn çizen Bakan Klç, Buradaki vatandalarmz daha mütedeyyin. Kalplerinde iman tadklarn biliyorum. Ve gönüllerinin mazluma kar süt liman ettiklerini de biliyorum. Oysa gördük ki bu corafyada çok farkl eyler olmaya balad. Büyük aclar yaadk. Hendek siyaseti yapld, bakaca siyasetler yapld. 15 Temmuzdaki o hain darbe giriimi yaand. Ve ülkemizin uan içinde bulunduu durum hepimizin malumudur. Burada toplanan Seydalarmz, kanaat önderlerimiz toplumun öncüsü konumundadr dedi.

VAZFEMZ GÖNÜLLERDEK TAHRBATI ORTADAN KALDIRMAKTIR

Bakan Klç, Asl vazifelerinin toplumun bayndrlk olarak imarndan ziyade gönüllerdeki o tahribatn ortadan kaldrlmas olduunu belirterek, Bunun farkndaym. Bu sebeple bu istiareler ve kaynama toplantsn yapmaya karar verdik. Toplumun manevi duygular üzerinde belediye olarak üzerimize düen ne varsa yapmaya hazrz. Siz bize yol gösterin, birlikte çalalm. Bu toplumu yeniden imar edelim. Bu yolda ne yapabiliriz onu birlikte tartacaz. Her zaman bu tür istiare toplantlarn yapacaz. Ve diyorum ki, belediye olarak üzerimize düen ne varsa, sizinle birlikte yapmaya hazrz. Yeter ki siz gelin bize yol gösterin. stiare yapalm. u kültürel program yapalm, eitimde u programlar yapalm, u mahallenin bu tür dezavantajlar var, onu u ekilde yapalm. Ne varsa bamzn üzerine. Kapmz herkese açk. Bu istiare toplantsnn bir balangç olmasn temenni ediyorum. nallah bundan sonra yine birlikte daha güzel hizmetlere birlikte imza atarz. stiareleri daha güzel organize ederiz. Tekrardan bu güzide insanlarn davetimizi krmayp icabet ettikleri için teekkür ediyorum. Ve belediye hizmetlerinde effaf bir ekilde ortaklama çalmay hepinize teklif ediyorum. Allah hepinizden raz olsun ifadelerini kulland.

Bakan Klçn açl konumasnn ardndan STK temsilcileri ve Kanaat önderleri, Kayapnar Belediyesine baz taleplerde bulundu. Talepleri not alan Bakan Klç, Belediye olarak bu talepleri en ksa zamanda hayata geçireceklerini sözünü verdi.

Ana Sayfaya Git